PR CUAET
-
Ви розумієте значення даних слів ? Довідку можна спокійно відправляти , це спеціально зазначили ,щоб IRCC це розуміло . Де ви взяли цю інфу ?
-
Якщо нотаріус або комісіонер то там буде написано про commissioner of oaths
-
Це просто witness Любий свідок
-
Дуже дякую 🙏
-
t.me/prcuaet/19036/414383
-
Навіть не здогадуюсь навіщо ви мені це все пишете. Питань я не ставила, куди мені сходити теж не цікавилась. То ж не варто було витрачати свій час на мене. Дякую.
-
Це питання вирішується дуже просто. Через веб форму в IRCC . І отримуєте відповідь . Маючи офіційну відповідь від IRCC ,спокійно подавайте .
-
Добрий день. Для продовження ворк перміт, якщо дружина також має ворк перміт, тут відповідати так чи ні. Бо на бтуб інструкціях всі кажуть тиснути ні. То вона просто окремо буде продовжувати? Дякую
-
Было же куча случаев когда людям возращали заявки из за справки без печати констульства ,а кому-то не возращали . Рисковать или не рисковать дело каждого =) ленивый может заплатить дважды
-
Дякую за зауваження, але я розумію, що мається на увазі у довідці. Сам текст представлений Із самої довідки. Він знаходиться самому низу.
-
Ви стверджуєте вище ,що довідка через дію не валідна . Ви розумієте , що це не так ? Будь-ласка перевіряйте інформацію .
-
Я подалась 31.07 и тишина до сих пор….
-
Мабуть тому вам пишуть, бо аж 2-3 дні чат не був завалений непотрібними повідомленнями і думками «експертів»)) треба ж знову наробити балагану. Я тільки зраділа, що чат почав адекватно виглядати, а тут знову починається… Дуже вас розумію, коли ставиш чітке питання до людей, які мають реальний досвід, а тобі починають відписувати філософські роздуми на вільну тему, то думаєш краще нічого вже не питати)
-
Дякую
-
Що наспино вище, було з досвіду друзів, які подавалися і було повернення документів. Я поділилася інформацію, а вам вирішувати чи використовувати її чи ні.
-
Яке це має відношення до повернення через справку ? Їм саме сказала,що справка не підходить ?
-
Це якісь глюки системи, бо не мало б видавати слоти на ті чотири вихідні дні
-
Я знаю, що вона збирала новий пакет документів і замовляла довідки на всю родину
-
Саме через справку ? Можете їх попросити надати скрін .
-
100%. Були люди з Едмонтону мали слот на 1 січня. Потім слот в них відмінили автоматично, бо в цей день вихідний
12 Jan 2024, 17:45
365645/441627
5 minutes ago