PR CUAET
-
Дякую за зауваження, але я розумію, що мається на увазі у довідці. Сам текст представлений Із самої довідки. Він знаходиться самому низу.
-
Мабуть тому вам пишуть, бо аж 2-3 дні чат не був завалений непотрібними повідомленнями і думками «експертів»)) треба ж знову наробити балагану. Я тільки зраділа, що чат почав адекватно виглядати, а тут знову починається… Дуже вас розумію, коли ставиш чітке питання до людей, які мають реальний досвід, а тобі починають відписувати філософські роздуми на вільну тему, то думаєш краще нічого вже не питати)
-
Що наспино вище, було з досвіду друзів, які подавалися і було повернення документів. Я поділилася інформацію, а вам вирішувати чи використовувати її чи ні.
-
Я знаю, що вона збирала новий пакет документів і замовляла довідки на всю родину
-
Всім доброго дня! Підкажіть, будь ласка, при подачі документів на бенефіти(18 місяців), чи потрібно перекладати свідоцтво про народження дитини на англійську мову? Онтаріо.
-
Якщо немає зміни НОК - можна. Але дуже уважно перевіряйте duties & щоб вони 80%+ були схожі на офіційні
-
Добрый день. Подскажите можно ли сменить работу если работаю помощником маляра NOC 75110 – Construction trades helpers and labourers, а хочу перейти в помощник сантехника. Т.е. duties абсолютно разные, но могут подойти под тот же нок. Или это придётся заново нарабатывать стаж 1 год для подачи?
-
Подалися на PR 10 грудня 2023 Оплатили біометрію у серпні 2024. Отримали лист, йти робити біометрію, сьогодні, 23 грудня 2024.