PR CUAET
-
Я знаю, що вона збирала новий пакет документів і замовляла довідки на всю родину
-
Всім доброго дня! Підкажіть, будь ласка, при подачі документів на бенефіти(18 місяців), чи потрібно перекладати свідоцтво про народження дитини на англійську мову? Онтаріо.
-
Якщо немає зміни НОК - можна. Але дуже уважно перевіряйте duties & щоб вони 80%+ були схожі на офіційні
-
Добрый день. Подскажите можно ли сменить работу если работаю помощником маляра NOC 75110 – Construction trades helpers and labourers, а хочу перейти в помощник сантехника. Т.е. duties абсолютно разные, но могут подойти под тот же нок. Или это придётся заново нарабатывать стаж 1 год для подачи?
-
Подалися на PR 10 грудня 2023 Оплатили біометрію у серпні 2024. Отримали лист, йти робити біометрію, сьогодні, 23 грудня 2024.
-
В них були всі довідки про несудимість дійсні на момент повернення документів. І подавалися знову, але вже через місяць, бо чекали всі на нові довідки з України. Написала з кращих намірів, аби хтось міг зберегти свій час, щоб не потрапити в таку халепу, як мої друзі. Ви вже самі вирішуєте, що вам краще роботи, вірити цій інформації чи ні. Надіюся, що ця інформація буде для когось корисною.
-
А коли це зʼявилось? В мене ще тиша, ніяких змін
-
Статус не обновился, но появилось заметка, что виза вклеена с номером паспорта и тд
-
Довідка з Дії підходить усім, без винятку. Не слухайте цей абсурд, що вона не валідна
-
Пояснити, що партнер не має освіти, якщо вважаєте доцільним вказати причину - вкажіть. І те, що ви не клеймите за це жодні бали. Якщо ви не клеймите бали - нічого смертельного тут немає.
-
мороз під санкціями, бо паспорт з куркою :)