Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 958.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Ви навіть не читали про що там ,зараз намагаєтесь мене звинуватити в грубості . Спочатку прочитайте ,зробіть паузу ,подумайте трішки ,і потім зрозумієте ,що людина сказала ,що довідка не валідна ,потім сказала,що знайомим надали відмову , правда за що саме надали - не відповіла .
    1 Reply Last reply
    0
  • t501094237T Offline
    t501094237T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Дивно, в мене нічого взагалі 🤷🏻‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dimetrio
    wrote on last edited by
    Да не пытайтесь переспорить. Канада права меняла на основании прав в Дие. Зато теперь вытяг с Дии не валидный. Решалам же нужно как-то зарабатывать...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ірина Чорнопищук
    wrote on last edited by
    А ще таке питання: переклад документу треба робити у сертифікованого перекладача чи ні?
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    эти инструкции от 2015 года. им почти 10 лет regional militia office даже уже не существует. справку из дии ircc принимает и от тех, кто подается из канады, и от тех, кто подается из украины. на справке из дии есть qr код, по котрому можно проверить ее подлинность, это самое ключевое для ircc - подлинность документа. справка выдана уполномоченным органом украины МВС, который назначен эти справки выдавать.
    1 Reply Last reply
    0
  • t531556455T Offline
    t531556455T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Питаннячко: при подачі заявки на продовження ворк перміту яку вказувати дату в полі Start date?
    1 Reply Last reply
    0
  • t562650775T Offline
    t562650775T Offline
    Margo Balunova
    wrote on last edited by
    Шукаєте, як без зайвих труднощів швидко оформити довіреність чи інший нотаріальний документ у Канаді? Ми вам допоможемо! РЕАЛЬНИЙ КЕЙС - для клієнта з провінції Британська Колумбія ми оформили довіреність за 12 днів, включаючи апостиль та відправку в Україну: ✅ 1 день — підготовка тексту документа. ✅ 1 день — дистанційна ідентифікація клієнта. ✅ 5 днів — пересилка документа в Онтаріо. ✅ 5 днів — нотаріальне посвідчення, апостиль та відправка готового документа в Україну. Що ми оформляємо: - Довіреності. - Заяви. - Згоди. - Інші нотаріальні документи. Чому саме ми? ✔️ Ексклюзивність – ми пропонуємо унікальні послуги на ринку Канади. ✔️ Оперативність – ваш час для нас у пріоритеті. ✔️ Зручність – дистанційне оформлення для вашого комфорту. ✔️ Гарантія якості – документи повністю відповідають українському законодавству. 📲 Контакти: Telegram: @Margo2145 @iase85 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
    1 Reply Last reply
    0
  • t562650775T Offline
    t562650775T Offline
    Margo Balunova
    wrote on last edited by
    Шукаєте, як без зайвих труднощів швидко оформити довіреність чи інший нотаріальний документ у Канаді? Ми вам допоможемо! РЕАЛЬНИЙ КЕЙС - для клієнта з провінції Британська Колумбія ми оформили довіреність за 12 днів, включаючи апостиль та відправку в Україну: ✅ 1 день — підготовка тексту документа. ✅ 1 день — дистанційна ідентифікація клієнта. ✅ 5 днів — пересилка документа в Онтаріо. ✅ 5 днів — нотаріальне посвідчення, апостиль та відправка готового документа в Україну. Що ми оформляємо: - Довіреності. - Заяви. - Згоди. - Інші нотаріальні документи. Чому саме ми? ✔️ Ексклюзивність – ми пропонуємо унікальні послуги на ринку Канади. ✔️ Оперативність – ваш час для нас у пріоритеті. ✔️ Зручність – дистанційне оформлення для вашого комфорту. ✔️ Гарантія якості – документи повністю відповідають українському законодавству. 📲 Контакти: Telegram: @Margo2145 @iase85 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катя
    wrote on last edited by
    ну цього на сайті не написано 🤷‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Катя
    wrote on last edited by
    я читала 🙂 мені точно зрозуміло, що багато що залежить від офіцера. коли я тут питаю поради і хтось пише свій досвід, я вдячна кожному. і сама пишу коли є чим поділитися. чим більше ми один одного цькуємо, тим менше людей буде щось писати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t8134334636T Offline
    t8134334636T Offline
    Oleh Kondyk
    wrote on last edited by
    Добрий день,може хтось допомогти розібратися,є у мене гарантовані години від компанії,виходить 70 гарантованих годин, ну в Pay Stub пишуть наприклад 56 базових і 14 гарантованих,выходить за 2 тижні 70 годин і коли в мене не вистачає годин в зимку то компанія підіймає мені до 70 годин.в трудовому договорі написано що в мене не менше 60 год. Чи буде це проблемою, якщо потрібно буде підтвердите Pay Stubs?Як офіцери ставляться до гарантованих годин.Буду подаватися на EOI .Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    в анкете уже вписывать данные нового паспорта. иначе вп сроки подтянутся по старому паспорту.
    1 Reply Last reply
    0
  • t531556455T Offline
    t531556455T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Спасибі :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    t.me/prcuaet/19036/333884
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Светлана Пустовая
    wrote on last edited by
    Понятненько, будем посмотреть))))
    1 Reply Last reply
    0
  • t531556455T Offline
    t531556455T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Якщо подала на новий паспорт, але ще його не отримала, як показати це IRCC при подачі заявки на продовження ворк перміту? Треба чекати на новий паспорт і додавати його до файлу через веб форму?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valerii Balanovskyi
    wrote on last edited by
    Зараз на сайті,немає жодного вільного
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Добре . Це довго ,не буду спамити . Удачі вам
    1 Reply Last reply
    0
  • t640013899T Offline
    t640013899T Offline
    Alla Tkachenko
    wrote on last edited by
    Ні, ви сплатили гроші за роботу офіцера, не малі, ви плануєте тут жити, сплачуєте не малі податки і , фактично, купили цю послугу. Тому, ну звісно можна 100 разів бути толерантним.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Ні сімʼя Три людини
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.