PR CUAET
-
Только что получил приглашение податься на оппортьюнити стрим НОК 72100 (Cnc machinist) 55 баллов
-
Есть где сесть
-
Друзі, підкажіть, будь ласка, поки в Едмонтоні чекаєш свого часу, там є де сісти літній людині чи стояти весь час поки не покличуть?
-
На месте
-
Якщо хтось як і я сумнівався що ті слоти взагалі існують чи ні, і чи варто ставати в електронну чергу очікування слоту... Тепер я маю підтвердження того що система ніби працює Прислали слот, прийшло сповіщення на імейл з яким я рееструвався на econcul. Пройшов за посиланням і підтвердив
-
Мне первые права выдали на полтора года до даты дня рождения. За месяц до окончания сами прислали новые. Уже на 10 лет. Таков ли алгоритм по всем, я не знаю
-
Друзі, допоможіть розглянути варіанти. Хочуть proof of funds. Були не готові до цього взагалі, якщо занести кеш на рахунок і після цього зробити витяг з банку про рахунки, чи буде це здаватися підозрілим офіцеру. Мені здається багато хто так робить, хоча можливо і помиляюсь і всі ми дуже багаті) Чи я сильно переймаюся з цього приводу? PS кешу там доведеться заносити близько 10 к. Дякую за думки )
-
І нам прийшло) подалися 14 жовтня на Tech Path, запросили на AOS, 56 балів🤸
-
The same. Вказувала Tech Path, пару годин тому прийшло запрошення на АОS. 55 балів
-
Тож не забувайте ставати в електронну чергу очікування 😉👍