PR CUAET
-
так valid job offer в Канадському розумінні це LMIA
-
Якщо можна, то скажіть, будь у, як довго Ви були в черзі на Едмонтон? Дякую
-
Було б добре. Це полегшило б і мені життя. Але якщо почитати блок саме про pof - то навряд чи це так
-
Ну, цей скрін ніяк не відноситься до блоку pof
-
У ircc все было и останется хорошо, какие последствия они будут разгребать? Последствия могут быть только у аппликантов. Общество и правительство будет на их стороне - хорошо, либо имидж испортится, и желание как-то чрезмерно помогать упадёт - будут сидеть в очереди и ждать.
-
чому в мене виникли сумніви, ось інфа з оф сайту я по суті не відношуся ні до чого, бо запросили мене саме з таким листом Based on the information provided in the Express Entry profile, the recipient is being invited to apply for permanent residence under the Provincial Nominee Program (PNP), про PNP нічого не написано на оф сайті що вони можуть не наавати пруф оф фундс. Сумніви, сумніви
-
Якщо він ВАЛІДНИЙ - то це дає бали Потрібний лміа, щоб не показувати гроші В байдуже просили ви ті 50 балів чи ні
-
Також прийшло запрошення на AOS. 55 балів, NOC 21234
-
я ж кажу мене смутило саме те що вони чітко прописують кому потрібен і кому НЕ потрібен пруф, виходить що якщо покликали не по CEC а по PNP то пруф потрібен, знову ж таки суто з офиційних джерел роздуми
-
Я втомилась доказувати Робіть, що хочете
-
Благодарю за ответ! У нас ситуация на сейчас выглядит аналогично, дали на 1,5 года.
-
Добрий день Питання, мені прийшов aor, та до запит на деякі документи, я намагалася підключити аккаунт до GCKey але не виходить, тому я підключилася через Sigh-in partner, але там не показує ніякі апдейти по аплікації, чи потрібно намагатися все ж таки підключитися через GCKey, чи вже пізно якщо вже підключила свою анкету через інший акаунт?