PR CUAET
-
Добрий день Питання, мені прийшов aor, та до запит на деякі документи, я намагалася підключити аккаунт до GCKey але не виходить, тому я підключилася через Sigh-in partner, але там не показує ніякі апдейти по аплікації, чи потрібно намагатися все ж таки підключитися через GCKey, чи вже пізно якщо вже підключила свою анкету через інший акаунт?
-
Тоді мені б хотілось бути не правою. Мені б це значно полегшило життя. Почекаю, що скаже Остап
-
Ви вже отримали ПР?
-
Вітаю всіх кому прийшло запрошення сьогодні! Це ніби подарунок до Різдва!🎉🎉🎉
-
Доброго дня . Підскажіть щоб зробити чоловіку другий паспорт обовʼязково оновлюватися чи реєструватися в резерв плюс чи як воно називається?
-
💅✨ Дівчата, запрошую вас до свого Instagram-магазину VIVAstore! ✨💅 🌟 Тільки перевірені бренди: Luna, Edlen, Touch, Dnka, Drill bits — усе для ідеального манікюру. 🌸 Матеріали преміум-якості для створення красивих і довговічних нігтів. 🌸 Щотижневі акції та знижки, щоб ваші покупки були ще приємнішими. 🎁 Долучайтесь до спільноти майстрів та любителів манікюру — тут ви знайдете натхнення та все необхідне для роботи! 👉 Підписуйтесь прямо зараз і створюйте свої ідеальні нігтики разом із нами! 💖 ✨ Не пропустіть шанс вигідно придбати топові матеріали! Красиві руки — запорука впевненості! 💎
-
І нам прийшло запрошення на AOS, 55 балів,NOK 85100