PR CUAET
-
І нам прийшло запрошення на AOS, 55 балів,NOK 85100
-
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ Щодо колективного листа журналісту Toronto Star: 🌟Адміністрація бере організацію у свої руки, будь ласка: Скидати на імейл : ‼️[email protected] СС: [email protected] Subject : UA program 🗓Deadline January 20, 2025 Опрацювання листом буде займатися команда з кількох людей. 🆕Остаточний драфт надсилаємо в редакцію у лютому Content: Ваша проблема, інформація, яку ви вважаєте необхідною і безпечною для висвітлення ❗️Розмір : до 700 слів. Мова: Українська, Англійська, Французька, російська ⚠️Якщо ви хочете, можете підписати NDA про конфіденційність
-
Мені подобається WealthSimple для податків. По витратам, що таке витрати? Якщо це комісії чи плата за фінансову пораду, то ні це не списується здається (я не бухгалтер якщо що). Якщо це бумажні втрати по рахунку (не зафіксовані теж ні). Якщо це зафіксований мінус по capital gains через невдалі інвестиції то можна клеймити, але цей мінус буде зараховуватись тільки проти податку на capital gains по інвестиціям які все такі зафіксували в плюс. Тобто негативний capital gains не списати з доходу з робити наприклад, але тільки з позитивного зафіксованого росту капіталу.
-
Вітаю, ми супроводжуємо в отриманні довідок з Європи і втому числі з Німеччини. Якщо потрібна буде допомога пишіть
-
А де про це можна почитати детальніше?
-
Свідоцтво про народження не може переходити з однієї країни до іншої, в реєстр Мінюста України неможливо внести Азербайджаське свідоцтво
-
Да точно 😂
-
Дякую, як бачимо, бали все ж таки не головний критерій
-
Как и куча других людей после меня, которые уже ждут 60-70 дней У всех старые свидетельства, даже у индусов из советского союза
-
Ще я так розумію що можна стояти в чергу на очікування слоту у всі три установи, якщо так підходить Я стояв у всі три бо готовий був летіти в Онтаріо
-
Став у чергу 02.12.2024
-
Дякую