PR CUAET
-
В лондоні норм. Якщо набирає 480+ ЕЕ то пробуйте федерально. Паралельно якщо є job offer - пробуйте OINP Job Offer Skilled Worker
-
Мілким компаніям переважно навпаки простіше, бо можна на пряму готоврити з власником, і зробити всі процедури. А в великих якщо HR незнає/боїться/незацікавлений - то відповідно і діла не буде
-
А якщо оплата не погодинна? Фулл тайм, 40-годинний робочий тиждень. Зарплата вища за мінімальну. То треба все одно просити у компанії виписку з кількістю відпрацьованих годин?
-
Дякую велике!
-
Якщо ЗП вище 27,10 за годину квот немає
-
50 балів. 200 це тільки для топ менеджменту, і отримати їх наджзвичайно складно, навіть якщо компанія дуже толкова.
-
Перепрошую, а що саме ви маєте на увазі під «чисто»?
-
Порадьте, пліз, де швидше отримати громадянство (яка провінція): хлопець 33р, ІТ, досвід 10+, англ.вільна, зараз в Лондоні працює. Яким чином починати дії? В якій провінції починати шукати роботу, щоб швидше отримати громадянство?
-
Зате там будучи просто прибиральником, чи працівником магазину така сама процедура і вимоги. І на ПР можна подаватися буквально з літака (як тільки буде перша робота з документами)
-
По Онтарійських програмах нажаль не вибирають такий НОК ще з змін програми півтора роки назад. Job offer для TT = LMIA
-
Так, і треба щоб у самої компанії була квота на це. Зазвичай в мілких компаніях таким не займаються
-
Доброго дня, є питання про переклад документів. Я маю переклад з України. Переклад з печаткою перекладача, печатка підтверджує, що він сертифікований в Україні згідно з укр.запонодавством. Цього достатньо, чи все ж таки треба робити тут в Канаді?! І я також читала десь читала, що з 2024 р. Канада починає приймати переклад документів лише з апостилем?!
-
Скажите вот такая пометка должна быть ,,999,,? Тоесть это даёт понимание офицеру что мне полагается получение WP???
-
досить мінімальної стартової по професії
-
По AOS ЗП досить мінімальної стартової по професії
-
Якщо в тих 3ох місяцях все чисто то шанси що пройде високі
-
Там написано UP TO 3 months Якщо у вас є підтвердження закордонного досвіду, то можна подаватися впринципі і з одним пейстабом по job offer
-
50 балів, не думаю, що це пишуть, тим паче зараз. Треба умовно довести роботодавцю, що ви варті того лміа, бо йому воно коштує 3-4 тис доларів. Ну і ймовірно що одразу не зроблять. Мені сказали тільки після року роботи
-
job offer + 12 місяців досвіду + англійська 4-5 + диплом шкільний або вище
-
А как узнать средняя она или нет? Обычно, украинцы не за самую высокую зарплату работают, как минимум первое время
12 Jan 2024, 17:45
3658/455327
3 minutes ago