PR CUAET
-
Ні, по аос це вам нічого не дасть ні на якому етапі
-
Так це статистика
-
Мне тоже пришло приглашение😱😱😱 АОS NOK 22301 56 баллов!
-
Про OINP
-
В этой группе были опросы сколько на данный момент из ждущих eligibility находятся за пределами Канады И кстати, украинцев я не хейчу, а всех люблю, и всем желаю быстрее получить пр. Вы мои сообщения читайте не выборочно, а полностью перед тем как меня обвинять.
-
Я вже написав де ви можете найти це.
-
Чому Вас так задівають повідомлення про строки опрацювання заявок? Особисто для мене прописаний дедлайн це хоч якесь розуміння що відбувається. І я зараз не кажу- дайте всім пр за 6 міс, я з самого початку розраховувала на рік-півтора, але я аор чекала майже 9 міс потім мою заявку пропустили і щоб не інтервʼю і лист міністру , хто знає скільки б довелося ще чекати лише номеру справи. І за цей час очікування є втрачені заявки, це Вас взагалі не насторожує? Коли відкривалася ця програма, я думаю уряд розраховував що частина аплікацій буде саме складатися з людей похилого віку, бо це дуже гарна нагода забрати від війни батьків, жодного разу тут не читала що ці люди сидять на шиї Канади, навпаки люди пишуть листи що повністю взяли забезпечення батьків на себе. Інша частина - це люди які тут з 22 року, працюють, забезпечують себе, є також і такі що приїхали подалися і поїхали. У кожного своя історія.
-
Скаргу надіслано
-
/report Уважаемые админы, Андрей нарушает правила группы #3 - расизм и ксенофобия. Ни в одном официальном источнике нет информации о том, сколько % выходцев из Сирии в Канаде получают пособия. Подобные выражения - это проявление ненависти к определенной группе людей по месту их происхождения. Ранее в этой группе за подобные сообщения вы давали участникам warn. Призывают быть consistent в своих действиях. Расизму не должно быть места в Канаде и в этом сообществе. Все нации достойны, нет худших и лучших.
-
Дякую