PR CUAET
-
Тоже пригласили сегодня: AOS, NOC -21223, 60 - баллов Поздравляю всех кого выбрали. Видать сегодня прошлись по IT.
-
Офіційний сайт
-
www150.statcan.gc.ca/n1/pub/36-28-0001/2024001/article/00003-eng.htm
-
Вы же понимаете, что обвинение в расизме это не только очень совремнно, но так же наказуемо, как и сам расизм )
-
Нет. Сроки вы не можете посчитать. Так как их нет. Это на СЕЙЧАС - 12 месяцев плюс 12 плюс… Еще год назад было - 1 месяц плюс.. Возможно у тех кто подавался летом сроки будут - 36 месяцев до Аор плюс 24 до елиджибили плюс… Никто этого не знает. А так как затягивают в геометрической прогрессии то…(( Поэтому да, мы бы хотели понимать хоть примерные сроки.
-
На початку року була затримка з видачею аор десь на 2 міс, зараз ситуація така сама. І я не вірю що це усунення технічних помилок, тому що по іншим програмам рух йде, нашу програму помістили до гуманітарної але там є прописані строки 22 міс, нехай і в нас буде 22-25 міс, але це буде чітко прописано, там видають аор на протязі місяця а в нас на протязі 10 а деякі люди цей нещасний аор чекають з листопада- грудня. Звичайно це обурює, звичайно насторожує.
-
Скаргу отримано : було посилання на статистику, а не порушення правила #3 (с) «Заборонено ображати представників інших національностей. Шовінізм, нацизм і ксенофобія в чаті не допускаються.» Налано лінк далі. Запит відхиляємо Зі свого боку, просимо всіх учасників зупинити суперечку і флуд
-
А вы не думали что как раз те кто находится в Канаде и у них очень многое зависит, хотя бы от понимания сроков? Я не видела, что бы кто-то здесь писал что давайте напишем письма так как нам не дали ПР за 3 месяца. А что я вижу это желание понимать сроки, что бы хоть как то можно было планировать свою и детей жизни. Вы считаете, что люди очень многого хотят, после того как война перечеркнула все их планы и желание людей в мирной стране начать планировать свою жизнь это плохо?
-
Всім, привіт. Хто буде найближчим часом у Едмонтоні? Маю знайомих - пенсіонерів. Чоловікові 60+ тобто резерв + не потрібен. У дружини є Дія. У чоловіка ні, бо немає біометричного паспорту. Чи можна зробити на нього слот через дружину при умовах, що резерв +вже не потрібен? Хто може запитати у консульстві ?
-
Напишіть їм на електронну почту.Відповідають в той самий день.
-
Була 20 грудня,моєму чоловіку паспорт був доставлений 21.12.2024
-
Клас! Дякую !!!
-
Я їм сьогодні написала зранку і вже отримала відповідь.