PR CUAET
-
Будь ласка)
-
Бачила хтось казав вчора що була
-
В чек листе написано что там должен быть оффер и референс от нынешнего работодателя а следующий пункт в документах - опять оффер
-
В этом же пункте нужны документы и от нынешнего работодателя а не только предилущие?
-
Остапе, що робити тим хто у туризмі але по АОС, куди їм можна задати це питання, бо я вже здається всюди понаписувала а у відповідь тиша, така печалька
-
Не зрозумів запитання про нинішнього роботоадвця
-
У Торонто кожен день 13:00-14:00 У них на фейсбуці запостили оновлення графіку десь кілька тижнів тому, що скасували слоти і можна без запису
-
Я тоже жду диппочту в Оттаве,статус не поменялся.
-
Якщо у Торонто приїхала то має бути у інші консульства після
-
Шановна пані Inna Нагадуємо, що наша ініціатива про колективний лист до редакції Toronto Star спрямована на надання безкоштовної допомоги тим, хто її дійсно потребує. Прояви зневаги до цієї роботи суперечать правилу #3 нашої спільноти. Якщо ініціатива не є актуальною для вас, просимо просто пройти повз, залишаючи ваші емоції при собі . Дякуємо за розуміння та повагу до правил групи.
-
That's 3/3 warnings; Inna is temporarily muted for 30 days! Reasons: 1: ніхто нічого не засмічує, дякую 2: Заборонено писати не по темі гілки
-
Користувач Inna [349723962] попереджений (3 з 3) • Дія: Вимкнути звук 🔇 • До: 07/01/2025 01:36
-
Я зі своїй дії ловила слот обом батькам, 70+, потім дзвонила їм чи приймуть. Сказали приїжджати, завтра будемо там, побачим :)
-
Дякую
-
Есть ли вариант встать на учет онлайн?
-
Я понял спасибо
-
Батьків вписувала як підопічних
-
Крім оферу там потрібна також декларація роботодавця і бізнес ліцензія (муніципальна)
-
Ви ловили просто на своє ім'я чи вписували батьків як підопічних?
-
Залежить від вашої ситуації. Потрібно 12 місяців за останні 18 в Альберті (або сукупно 24 мсяці за останні 24, якщо в Альберті не назбирали достатньо досвіду)
12 Jan 2024, 17:45
365972/430434
about a minute ago