PR CUAET
-
Шановна пані Inna Нагадуємо, що наша ініціатива про колективний лист до редакції Toronto Star спрямована на надання безкоштовної допомоги тим, хто її дійсно потребує. Прояви зневаги до цієї роботи суперечать правилу #3 нашої спільноти. Якщо ініціатива не є актуальною для вас, просимо просто пройти повз, залишаючи ваші емоції при собі . Дякуємо за розуміння та повагу до правил групи.
-
Користувач Inna [349723962] попереджений (3 з 3) • Дія: Вимкнути звук 🔇 • До: 07/01/2025 01:36
-
Я зі своїй дії ловила слот обом батькам, 70+, потім дзвонила їм чи приймуть. Сказали приїжджати, завтра будемо там, побачим :)
-
Батьків вписувала як підопічних
-
Ви ловили просто на своє ім'я чи вписували батьків як підопічних?
-
Писала їм ще в лютому з подібним питанням, досі нема відповіді 🤷♀️
-
Дуже дякую. Написала листа, чекаю. 🌸✊🏼
-
Друзі, хто може підказати. 17 грудня був дозапит по моїй держслужбі, документи відправив у той же день. Сьогодні був апдейт у трекері, у дружини (головний аплікант) і дитини бекграунд чек - завершений, а у мене ні. Тепер самі питання: чи може дружина з дитиною отримати ФД без мене чи їм доведеться чекати мене і отримувати ФД тільки разом? Можливо в когось була подібна ситуація, то скільки ви чекали на завершення бекграунд чеку?