PR CUAET
-
Друзі, хто може підказати. 17 грудня був дозапит по моїй держслужбі, документи відправив у той же день. Сьогодні був апдейт у трекері, у дружини (головний аплікант) і дитини бекграунд чек - завершений, а у мене ні. Тепер самі питання: чи може дружина з дитиною отримати ФД без мене чи їм доведеться чекати мене і отримувати ФД тільки разом? Можливо в когось була подібна ситуація, то скільки ви чекали на завершення бекграунд чеку?
-
Чи працює завтра консульство на видачу паспортів хто знає?
-
Вказуйте програму
-
Відповідаємо: Учаснику було надано функцію за порушення правила, дія узгоджена Адміністрацією чату. Існують правила спільноти, в якій ви знаходитеся, просимо їх поважати, як і роботу Міграційних консультантів, Адвокатів, Адміністраторів і Модераторів чату. Якщо якісь ініціативи не актуальні - просимо не виражати неповагу. Вам особисто я особисто не маю звітуватися. І прошу не переходити на «ти». Дорослі люди, давайте говорити як дорослі люди. Дякуємо.
-
не потрібно.
-
Скажіть, будь ласка, що з НОКами, які починаються на 1 і 6 не так, не розумію😀теж на днях читала допис когось з консультантів в Facebook, підсумковий по цих вибірках і там теж писали, що ні в одній вибірці не було цих НоКів які починаються на 1 і 6, що не так з ними😬
-
все вірно.
-
форму також заповніть з n/a