PR CUAET
-
Ось повністю «Provide a copy of a recent letter of employment, a recent paystub or reasons why you are not working and how you are supporting yourself financially. You must provide evidence that you are not in receipt of social assistance or welfare benefits, either directly or indirectly. Your application for permanent residence could be refused if you are not self-supporting.»
-
Це в мене також написано
-
В нашому eligibility letter у розділі current financial information було написано так: You must provide evidence that you made arrangements for your care and support. Вимоги не бути на соцвиплатах не було...
-
Про відсутність соц.виплат + відомості по зарплаті та лист від работодавця
-
Просто виходить, що вони змінили умови, вимагають таки фінансової незалежності, хоча спочатку такого не було
-
Яка саме? Про arrangements чи про відсутність соцвиплат?
-
-
Ця фраза з листа що приходить по Гуманітарній програмі
-
підкажіть, будь-ласка, якщо робити профіль в ЕЕ, то ворк перміт повинен бути закритий, або LMIA, ворк перміт по CUAET не підходить, правильно я зрозуміла?
-
Дуже сподіваюсь. Бо якщо вони комусь із-за цього відмовлять - пряма дорога до суду.
-
Не думаю, є умови програми. Скоріш за все якийсь перетин з Гуманітарною. Ніхто не знає достовірно як там поділені офіцери і куди нашу програму могли перемістити чи повернути
-
Типу у мене великі плани залишитися в Канаді😀
-
Для одного діла де вимоги такі