PR CUAET
-
Не думаю, є умови програми. Скоріш за все якийсь перетин з Гуманітарною. Ніхто не знає достовірно як там поділені офіцери і куди нашу програму могли перемістити чи повернути
-
Типу у мене великі плани залишитися в Канаді😀
-
Для одного діла де вимоги такі
-
Так, тільки суд це мінімум 20к, тому я буду надавати все на що прийде запит та писати LOE.
-
📢 Канада запроваджує заходи для зменшення шахрайства в Express Entry 🇨🇦 Уряд Канади зміцнює свою імміграційну систему, щоб залучити найкращі таланти. 🛑 З весни 2025 року кандидати не отримуватимуть додаткових балів за пропозицію роботи. Чому ці зміни? ✨ Усунення стимулу для купівлі/продажу фальшивих LMIA. ✔️ Справедливий і прозорий процес. Хто постраждає? 🔹 Кандидати в пулі після змін. 🔹 Ті, хто подасть пропозицію роботи після змін. 🚨 Поточні заявки та запрошення залишаються без змін. Мета: 💼 Підтримка економіки через прийом кваліфікованих працівників. 🔑 Створення справедливої й адаптивної системи. 🇨🇦 “Імміграція – основа успіху Канади. Ми залишаємося відданими залученню найкращих.” – Марк Міллер ______ 📢 Canada Introduces Measures to Reduce Fraud in Express Entry 🇨🇦 The Government of Canada strengthens its immigration system to attract top talent. 🛑 Starting spring 2025, candidates will no longer earn extra points for job offers. Why these changes? ✨ Eliminating the incentive to buy/sell fake LMIAs. ✔️ Ensuring a fair and transparent process. Who is affected? 🔹 Candidates in the pool after changes. 🔹 Those submitting job offers post-implementation. 🚨 Current ITAs and applications remain unaffected. Goal: 💼 Support economic growth by welcoming skilled workers. 🔑 Build a fair and adaptive system. 🇨🇦 “Immigration has always been Canada’s cornerstone. We are committed to attracting the best.” – Marc Miller. #Canada #ImmigrationNews #ExpressEntry #FraudPrevention #EconomicGrowt #bosakimmigration #canadaimmigration #канада #ircc #immigrationconsultant #workincanada #canadianvisa #express_entry
-
Вітаю! Який був в вас бал і рівень анг мови?
-
Звичайно, я про тих кому нема чого надавати. Знаю пенсіонерів, які на welfare.
-
Сегодня
-
Подскажите пожалуйста дату, когда вы получили это письмо.
-
Всем привет, подскажите пожалуйста, в кабинете cra вижу что начислили CCB, но в моем профиле справа где подвязаны дети , надпись : совместная опека «Нет». А внизу указано что замужем и имя мужа. Как это понимать, почему не совместная опека? Можете посмотреть пожалуйста , кто уже получает выплаты и есть муж, что у вас указано Совместная опека Или нет?
-
Якщо dhl вам досі не надав трек номер , то ваш паспорт забрала диппошта( мали аналогічну ситуацію і як виявилось потім , наш паспорт в тої самої день як виготовили забрала диппошта, а dhl не встигли забрати , так як замовили на другий день як виготовили ))