PR CUAET
-
Maxi Valleyfield Dufferin maps.google.com/?cid=5391709447030788155&entry=gps
-
Дякую за інформацію. В мене є свідотство про присвоєння кваліфікації, може перевести та додати також, але чи є в цьому сенс
-
Якщо новий контракт не міняє нок то можете
-
User Кира has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Як тут вже неодноразово писали, звичайно, за умовами програми, він може перебувати за межами Канади. Але в нього має бути діючий temporary resident status.
-
Я думаю до того часу точно вже отримаєте копр
-
Вот что-то такое и думаю
-
А в вас немає можливості підписати контракт, але effective Jan 15 or Feb 1
-
User Саша has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Наскільки я розумію якщо просто збільшується заробітна плата то це не потребує додаткового інформування ірсс. Якщо все інше залишається як було (нок, обовʼязки, роботодавець)
-
До 12 месяцев должно быть фотографии
-
www.canada.ca/en/border-services-agency/news/2024/12/ending-flagpoling-for-work-and-study-permits-at-the-border.html Флагполінг офіційно - всьо
-
www.canada.ca/en/border-services-agency/news/2024/12/ending-flagpoling-for-work-and-study-permits-at-the-border.html Флагполінг офіційно - всьо
-
Да не людоеды ж они совсем. У вас ведь даже работодатель не меняется. А уж если спросят так LOE с подписью работодателя мне кажется достаточно будет.
-
Доброго ранку. Підскажіть, будь ласка, чи можна завантажити фото на портал 2 якому 6-7 місяців чи потрібно нове? Дякую
-
Нок не меняется, я просто думаю, стоит ли им сообщать об этом? Займет еще больше времени со всеми этими веб-формами
-
Я надсилала без перекладу, але разом з емоціями паспортів де є англійською і довідками зі школи все прийняли і нарахували, діти зі всіма даними в мене є в кабінеті.
-
А ви їм писали/дзвонили/відправляли форму-запит на апдейти?
-
Так. Всім з народження роблять паспорт і на нього треба слот. Щодо документів є перелік на сайті.
-
Это я так подписала в октябре , effective January 1, с мыслью что за два месяца-то точно Ecopr придет 😄
12 Jan 2024, 17:45
366272/441537
about a minute ago