PR CUAET
-
🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 з міграційною консультанткою Олександрою Мельниковою @immiSasha : ПРОДОВЖЕННЯ СТАТУСУ ПЕРЕБУВАННЯ В КАНАДІ (22.11.2024р.) youtu.be/2eyCvpL0Jhs?si=g3gpycLjAHZJTewm
-
К сожалению, нет открытых вакансий. И работа только в офисе, Эдмонтон. Скоро будем искать content creator на парт-тайм
-
В мене так само було (для чоловіка робила другу заявку). Просто зробила нову з нуля. При подачі на інтерв’ю ви в будь-якому випадку вказуєте номер кожної заявки окремо.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, в мами ворк перміт і віза в паспорті закінчуються у вересні 2025. Якщо ворк перміт не плануємо продовжувати і вона вже повернулася в Україну - як можна продовжити візу щоб вона і надалі мала змогу прилітати до мене в Канаду?
-
Всім привіт Хто вже був на подачі паспорта в Торонто Що з фото? На сайті написано потрібно принести 10*15 щоб вони відсканували Мені зробили і воно неякісне нечітке і сказали що по іншому не вийде бо велике занадто
-
Так
-
Я б подавав. Можуть попросити напряму в роботодавця, можуть взагалі не попросити. Тут ніхто поки що 100% не скажу яе вони до цьогго ставляться, практити такої поки що не було часу набудувати. Загальна стратегія така - робимо 100% зусиль щоб зібрати все що просять і так як просять, але при тому подаємося в будь якому випадку, навіть якщо щось не дотягуємо. Ціна питання 840 дол - в глобальному масштабі іміграції, це не ті гроші які варто економити на спробу
-
Подавати на нову
-
Цікаво чи будуть вибірки до того як вони відмінять 🤔
-
Якщо є офер, і є 12 місяців стажу за останні 18ть місяців (не враховуючи той час що на лікарняному), то не бачу чому ні
-
Всі без винятку беруть з собою фото 10х15 см.
-
Я б подавався просто після 29го січня
-
А вам графічні дизайнери не треба?) (в едмонтоні)
-
Податися аби як звісно можна, і заявку візьмуть (точніше візьмуть за 4-5 місяців), але в чому зміст. Продовження статусів чи ще якісь бонуси тільки після того як є рішення першого ступеня (а це мінімум рік, і для цього все-таки потрібно мати підстави і добре зробити кейс)
-
Доброго дня. Яка вартість на терміни довідки з польщі?
-
Доброго дня. Реєструвався на чергу з зтарим ворк пермітом, який дійсний до середини 2026 року, поки прийшов лінк на реєстрацію мені продовжили ворк перміт до кінця 2027 року. Підскажіть який ворк перміт вказувати при заповненні анкети на аос?
-
Напишіть в особисті 🙂
-
Боюсь, бухгалтер мені софт не порадить :(
-
19.12 якраз заповнили нову заявку. Бо вирішили створити ЕЕ ще, попередню видалили.
-
@maria_SKMS
12 Jan 2024, 17:45
366296/447054
2 minutes ago