PR CUAET
-
Всім привіт Хто вже був на подачі паспорта в Торонто Що з фото? На сайті написано потрібно принести 10*15 щоб вони відсканували Мені зробили і воно неякісне нечітке і сказали що по іншому не вийде бо велике занадто
-
Так
-
Я б подавав. Можуть попросити напряму в роботодавця, можуть взагалі не попросити. Тут ніхто поки що 100% не скажу яе вони до цьогго ставляться, практити такої поки що не було часу набудувати. Загальна стратегія така - робимо 100% зусиль щоб зібрати все що просять і так як просять, але при тому подаємося в будь якому випадку, навіть якщо щось не дотягуємо. Ціна питання 840 дол - в глобальному масштабі іміграції, це не ті гроші які варто економити на спробу
-
Подавати на нову
-
Цікаво чи будуть вибірки до того як вони відмінять 🤔
-
Якщо є офер, і є 12 місяців стажу за останні 18ть місяців (не враховуючи той час що на лікарняному), то не бачу чому ні
-
Всі без винятку беруть з собою фото 10х15 см.
-
Я б подавався просто після 29го січня
-
А вам графічні дизайнери не треба?) (в едмонтоні)
-
Податися аби як звісно можна, і заявку візьмуть (точніше візьмуть за 4-5 місяців), але в чому зміст. Продовження статусів чи ще якісь бонуси тільки після того як є рішення першого ступеня (а це мінімум рік, і для цього все-таки потрібно мати підстави і добре зробити кейс)
-
Доброго дня. Яка вартість на терміни довідки з польщі?
-
Доброго дня. Реєструвався на чергу з зтарим ворк пермітом, який дійсний до середини 2026 року, поки прийшов лінк на реєстрацію мені продовжили ворк перміт до кінця 2027 року. Підскажіть який ворк перміт вказувати при заповненні анкети на аос?
-
Напишіть в особисті 🙂
-
Боюсь, бухгалтер мені софт не порадить :(
-
19.12 якраз заповнили нову заявку. Бо вирішили створити ЕЕ ще, попередню видалили.
-
@maria_SKMS
-
Нова заявка не варіант так як новий ворк перміт і лінк на заповнення анкети аос прийшли в один день.
-
Доброго дня. Надійшов лист зі схвалення на вклеювання канадської візи в паспорт дитині (паспорт новий). Написано, що можна надіслати паспорт і в листі посилання, але немає адреси . За посиланням переходимо і там купа адрес поза Канадою, але не в Едмонтоні. Хто відправляв паспорт на вклеювання в Едмонтоні, який візовий центр ви обирали?
-
Є декілька ініціатив від українських IT-фахівців у Канаді та США, які пропонують онлайн-курси з урахуванням зручного часового поясу: - Canada-Ukraine IT Connection (CUITC) Пропонують курси та менторство для новачків та тих, хто вже має базові навички в IT. Розклад занять адаптовано для Північної Америки. - IT Education Academy (ITEA) Українська освітня платформа, яка проводить онлайн-курси для українців за кордоном, зокрема з урахуванням часових поясів Канади та США. - Ukrainian Tech Community Група в Facebook, де можна знайти рекомендації щодо курсів і навіть менторів для онлайн-навчання. - Практичні курси від GlobalLogic чи SoftServe Деякі великі IT-компанії запускають програми навчання спеціально для українців за кордоном. Розклад теж часто враховує північноамериканський часовий пояс.
-
Давайте, объединяться! Мы с мужем тоже в сфере туризма, но без LMIA, естественно. Может писать «письмо», чтобы на нас тоже обратили внимание!
12 Jan 2024, 17:45
366300/450113
less than a minute ago