PR CUAET
-
6 місяців
-
Перекладали у @Margo2145 . Рекомендую.
-
Дякую
-
Я навіть не втрималась. Звідки в людей скільки впевненості в собі щоб писати людям такі слова: « пишите бред, дичь, паникующие которым не дали ПР»? Навіщо нам знати як ви зверхньо відноситесь до інших…. Це не питання, просто заклик фільтрувати мову, якось так…
-
Немає опції виправити чи змінити там, де ми завантажуємо іншу сім'ю. Можливо я не там дивлюсь?
-
В Канаді це загальна практика. В Автомайстерні чи адвокату немає різниці. Я для себе взяв за правило уточняти в надавача послуг
-
У нас є view але коли відкривається, немає опції змінити, не натискаєттся нічого
-
Думала у форму добавити фото.
-
Доброго дня, дозвольте запитати, а коли подавалися?
-
Добрый день. Может кто знает как лучше поступить.Мы когда въезжали, дочке было 13 лет, ей выдали визитор рекордс, до марта 2026. У меня ворк пермит, до той же даты. Сейчас стоит вопрос о продлении, моего разрешения на работу. За одно хотела открыть дочке стади или ворк пермит, т.к. она хочет подрабатывать. Но паспорт действует до лета 2026. Получается ей выдадут только на год, а платить 255 долларов, хотелось бы на 3 года. Продлевать паспорт ещё рано. Заказывать новый буду в конце года, т.к. будет 16 лет и уже на 10 лет выдадут, а не на 4 года. Вопрос, если я продлю себе ворк пермит, а дочке ничего не закажу. На каком основании она может здесь находится после окончания визитор рекордс?
-
Готові підкорити нові мовні вершини?😍 Мрієте скласти іспит CELPIP із результатом 5+, 7+ або навіть 10+? Хочете впевнено спілкуватися англійською за кордоном? Або, можливо, давно прагнете опанувати французьку? Sasha’s Language Hub – це команда, яка допоможе вам досягти ваших цілей! 🔥 Ми пропонуємо: ✅ Підготовку до CELPIP на будь-який рівень ✅ Покращення розмовної англійської ✅ Ефективне вивчення французької Залиште запит та почніть свій шлях до мовного успіху вже сьогодні: • Instagram: @instagram.com/el_language_hub • Telegram: @sasha_languages • WhatsApp: Написати нам Детальна інформація, безкоштовний урок та ще більше можливостей – за посиланням: linktr.ee/sasha_hub Мова відкриває нові горизонти. Давайте відкривати їх разом!