PR CUAET
-
Едмонтон сьогодні працює. Черги на видачу паспортів немає взагалі (станом на 10:30). Видача з 16:00.
-
Пані я вам ще раз мушу подякувати ваша порадв менк врятувала можна и ак сказати. Там сидять люди які і поняття немають як все працює. Тож народ якщо в когось якісь проблеми зразу без вагань до супервайзерів/ менеджерів/ деректорів. Веселих вам свят ❤️❤️❤️❤️
-
Привіт, друзі. Ми маємо ворк перміт до березея 2025. Два питання. 1. Чи потрібно на новий WP проходити медицину, якщо в заявці на ПР - you passed the med.exam January 12, 2024 - але ми його пройшли у 2022 році? Бо питають за останні 12 міс... 2. Донька має WP по Cuaet, навчається в університеті. Подаватись треба на стаді чи ворк перміт? Дякую за відповідь
-
Ну чекати ще рік десь )
-
Теж про це думав, але чекаю вже більше року з моменту подачі на номінацію, ( на федеральний подався у лютому) тому чекаю ще.
-
22.10
-
Друзі, в Едмонтон не треба приходити сильно заздалегідь? Достатньо прийти 10-15 хв раніше зазначеного часу?
-
Я приїхала вчора в Едмонтон в 12:30 і була вже шоста в списку, вийшла в 16:35 з консульства. Ближче до 16:00 вже було дуже багато людей, не знаю, чи всіх встигли прийняти