PR CUAET
-
Трохи не згоден. Для кожної програми імміграції є таймінг! Це економічна чи гуманітарна. Тільки для нашої ніякого таймінгу нема. Наша програма це виключення з усіх. Подобний стрім для Гонконгу який запустився практично з нашою програмою вже відпрацьований, а ми ще АОР не отримуємо після січня. Тому це не схоже на нормальний процес.
-
Скажите пожалуйста какое время ставят слоты по Эдмонтону ?
-
100% я мало освідомлена о процессінге, і до початку війни навіть не планувала еміграцію. Що ж то є. Але Ви плутаєте поняття "паніки" і "здорового глузду". Я просто трошки вмію рахувати 18тис заявок : 6 років процесінгу = 3тис заявок в рік. У 2023-2024 отримали 3000 PR по цій програмі? Якщо так то вибачаюсь за свої слова, мабуть дійсно програма не притримана і я просто панікую.
-
А ще треба вміти опрацьовувати статистичні дані. Тому Ваш здоровий глузд мені імпонує. На вересень місяць 2024 року було винесено 191 фінальне рішення по нашій програмі. Ніяких 3к там і не пахло
-
Підкажіть будь ласка, чи не змінюється в консульстві Едмонтон розклад видачі паспортів з нового року? Я маю на увазі чи не потрібно ловити слоти, щоб забрати виготовлені паспорти? Дякую
-
Це рандом, можуть приїхати і дві диппошти, але ваш наприклад буде лежати ще на складі в Україні. Якщо ваш паспорт ще не запакували, і хочете щоб був точно раніше, то краще DHL замовляти
-
Наскільки я розумію, AOR мав прийти раніше, або це і є AOR
-
Є такі і багато. Мій noc в medium. Отримав у вибірці від 7 листопада
-
Добрий день всім,побував 12 грудня в посольстві в Торонто, побачив ,що необхідно поновити сайт з 12 листопада, поновив, перевів годинник на Київський час і в першому ж заході отримав доступ до сортів з 28.05.25,мені необхідно було 3,після цього перейшов на чергу очікування через майже 4 години поставили в чергу і 17.12 отримав три слоти, правда на різні дні,20 і 24.12
-
Для статистики: Прийшло вчора запрошення на Alberta Opportunity Stream, хоча подавалась на Accelerated TechPath 55 балів NOC 52120 (medium demand) Вказувала ЕЕ Перша анкета була створена в жовтні, але отримала новий WP і подалась ще раз 15 листопада