PR CUAET
-
AOR не було. Тільки запит на оплату і лінк щоб створити акаунт. Тиждень тому я оплатила . Також присвоїли номер.
-
Та 03.01.25.Через 30 хвилин буду відмовлятися від 26.02 один і два на 28.05.Всі слоти на дитячі паспорти,хоча в Торонто сказали ,що близьким родичам можна подаватися і дорослим,всім успіхів
-
Працює
-
Наш WP виданий по cuaet і є exemption
-
Скажіть будь ласка чи у вас видає у чек листі що треба завантажити LMIA чи його exception? Що робити якщо того lmia немає? Чи ми є exempt ??
-
Это ваш АОР
-
Просто я очікувала типу листа, де пише що вони підтвердили і тд . 5 місяців
-
Вчора прибули)
-
Сколько месяцев прошло на запрос оплату био с дачи подачи на федеральны этап ?
-
Non EE
-
Це точно?
-
Это и есть ваш аор , у вас ЕЕ или нон ЕЕ стрим?
-
Доброго дня, а підкажіть будь ласка, зараз сиджу в калькуляторі EOI, там досвід роботи в Альберті 6 чи більше місяців є пункт, то все ще треба по одному ноку стаж, чи підійде стаж якщо наприклад, 4 місяці був менеджером, и ще 3 месяці був водієм . воно в загалі рахує загальний досвід з будь яких професій чи ні? дякую
-
Дякую
-
Доброго дня. Диппошта була. Прийшов паспорт в Торонто, замовляли в середині серпня.
-
Точніше немає куди )) Нічого писати не потрібно. Просто завантажуєте туди wp
-
Точно???? А як сформулювати exception letter? Чи ви раптом маєте чорнетку, чи могли бы поділитися?
-
Там должно быть три листа, первый инструкция о том как привязать (линк) вашу аппликацию в gkey, второй АОР , ну и третий был о том что вы обязаны оплатить био и прикрепить пруф через веб форму ( они должны описать там подробнее)
-
Цікаво, буду чекати офіційну інфу. Чи балів замало 53, чи мій нок не вибирали (21223 database administrator)
-
Дякую ! Я прикріпила квитанцію про оплату тим способом що вони сказали . Це було через портал щоб оновити дані моєї заявки
12 Jan 2024, 17:45
366395/427526
3 minutes ago