Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    З Українцями, також часто працюю "точково". Наприклад кілька місяців в мене була клієнтка на консультації (150 дол). В неї була хороша біографія для федеральних програм (через ЕЕ). Англійська у неї була також дуже висока, тому потреби повного супроводу не було. Але вона вирішила найняти мене для перевірки документів і заповненої заявки вже безпосередньо перед подачею на ПР (в даному випадку це їй обійшлося в $390 за десь 2-3 години роботи). Я все переглянув, звернув увагу на помилки в назві посади в документах від роботодавця (назва по різному була зазначена в різних місцях одного документу, і настільки по різному, що НОК міг би гуляти). А також дав список рекомендацій більш дрібніших (де що поправити, де в анкетах помарки, або не правильно зрозуміла людина запитання). Ну і відповів на запитання, які в неї виникли під час заповнення (в основному де була невпевнена як трактувати те чи інше запитання, коли працювала в різних країнах, і паралельно вчилася, і таке подібне).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Це все дуже індивідуально. Залежить від програми, складу сімї, проблемних моментів в кейсі (і відповідно часових затрат на їх усунення або нівелювання). Тому зазвичай до косультації ціну назвати складно. Проте для загального розуміння, більшість контрактів на повний супровід в мене гуляють між 2000 і 5000.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    @OstapBosak Скажіть, будь ласка, яка вартість Ваших послуг при подачі документів на PR по провінціальній програмі?)
    1 Reply Last reply
    0
  • t858382556T Offline
    t858382556T Offline
    David Zakroshvili
    wrote on last edited by
    AOS . Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо подаєтеся на ПР як Provincial Nominee Class, то не потрібно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ні, на кордоні дадуть ворк перміт. Переєстровувати нічого не потрібно буде. Головне щоб зі всіма процедурами на літак сполучення встигли.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владимир
    wrote on last edited by
    Це як я розумію, щоб заохотити людей їхати, які зробили КУАЕТ "щоб було". Тобто жінка може поїхати, податися на PR та внести наприклад чоловіка як залежного
    1 Reply Last reply
    0
  • t513733557T Offline
    t513733557T Offline
    Alina Stailovska
    wrote on last edited by
    Це просто агонь новина, чоловіки яких залишились а Україні :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    OM
    wrote on last edited by
    Запитую саме про 23.10.2023.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Хороше питання). @OstapBosak @rubicon123 Bohdana @slashkevych @OlegSchindlerRCIC @daria_canada Yana
    1 Reply Last reply
    0
  • t858382556T Offline
    t858382556T Offline
    David Zakroshvili
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста, если получили номинацию , надо ли подтвердить диплом супруга ?? Для подачи уже на пиар ? Это я заранее , перевести её диплом тоже или хватить только главного апликанта ? Спасибо.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    Але потім я буду жити у Квебеку, по прильоту туди мені потрібно буде перереєстрація?
    1 Reply Last reply
    0
  • t387293184T Offline
    t387293184T Offline
    Katie Smile
    wrote on last edited by
    С выпиской с дии или сайта мвд чуть быстрее, без- чуть дольше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия К
    wrote on last edited by
    Якщо ви питаєте про лінк вище - то це взагалі програма спонсорства і вона тільки для батьків. Тому взагалі це не для братів та сестер. А для братів сестер українців - новий пілот на рік з 23.10.2023 і там є брати/сестри. І судячи по всьому - заявником буде не родич із Канади (як у спонсорстві), а сам українець. І він повинен знаходиться в Канаді на дату подання - як це вказано на офіційном сайту. До речи - там же на сайті вказано, що ось ця вишче програма спонсорства для батьків не пов’язана з новим пілотом для українців з 23.10.2023.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владимир
    wrote on last edited by
    Дякую Вам!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    По перше можна прям на місці попросити. Але навіть якщо не перероблять, то потім податися на продовження онлайн. Зазвичай це проходить без проблем.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владимир
    wrote on last edited by
    А якщо видадуть від дати видачі, то як само можна попросити подовжити його? Це треба саме зв'язуватися саме з IRCC заради цього одразу, чи це вже треба подавати на подовження вже під кінець самого перміту, чи може вже в аеропорту попросити саме на 3 роки від дня в'їзду?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Документи ви будете отримувати при проходжені кордону. Кордон ви проходите в першому аеропорту прильоту, тобто в даному випадку - Монтреаль.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Така ситуація: лечу в Квебек через Монреаль, транзит 3 години ( єдиним квітко, не стикування). Цікавить питання по отриманню ВПерміту, чи зможу я отримати його вже у Квебеку або обов'язково у Монреалі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Так я про цей. По факту він приходив не всім (особливо раніше, коли всі заявки на CUAET були візиторськими, а не робочими). Більше того дати на ньому в більшості не грали ролі, і ВП видавали на 3 роки від дати вїзду, але як я писав вище, на жаль були вийнятки, коли людям давали ВП від дати видачі того попереднього документу.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags