PR CUAET
-
У чек листі пишуть - if applicable , якщо вона у бізнесу є, то треба додати
-
Доброго дня, якщо немає ще року досвіду то всеодно можна створити профайл. Просто через рік піднімуться бали. Пройдіться ще раз по питанням, може десь не правильно відповіли? Ви заміжні? Може дані чоловіка впливають.
-
Тому і чекаємо так багато часу, канадці не прописали деталі. Треба було б виключити цих людей які чекають в України взагалі, і люди які в Канаді і яким нікуди повертатись(окуповані території) вже б отримали, а так зробили цей туристичний ПР😡
-
Доброго дня.Підкажіть будь ласка то нормально що так довго перевіряють?Чоловіка та доньки паспорти вже готові а сина 5 річного зависло.(Торонто)
-
NOC професії теж перевіряли?
-
Можливо, спробую завтра знову створити аккаунт, адже отримую повідомлення що not eligible і там загальне визначення що можливо not eligible через якийсь пункт але не вказує що саме не так
-
Спасибо.И вам Счастливого Рождества
-
Ні, не заміжня. Власне тому й не розумію, що саме не підходить
-
Якщо заміжні то чоловіку/жінці потрібно здать як мінімум на 4 celpip.
-
Это не долго, рано переживаете))) Счастливого Рождества!!!)))
-
А ви вказуйте попередній опит роботи?
-
У мене теж такий. Дивно, мені система дала заповнити в той самий день що я получила celpip. І канадського опиту роботи у мене було.
-
Так, NOC 22221 tier 2
-
На момент закінчення візітор рекорд донька зможе як мінімум переподатися на новий ВР відповідно до терміну дії вашого ворк перміту. Чи буде через рік можливість подовжувати робочі і стаді перміти ніхто не скаже
-
Потому что в каждой провинции разный налог.
-
Я подавал заявку как отец, и крепил только свои выписки
-
Нема за що 😊 Я рада що у вас вийшло. Бали показує такі як ви очікували?
-
Спробувала знову, і НАРЕШТІ підходжу під дві програми🥹 Вся таж інформація, тільки спробувала вказати суму $15000, хоча я читала що цей пруф тільки потрібен коли подаєшся на основі іноземного досвіду. Не знаю чи це якось вплинуло. Але радію, що змогла створити профайл, а то починала переживати 😅 дякую дуже :)
-
Доброго дня. Хто знає номер до офісу IRCC дайте будь-ласка. (Бажано номер в Торонто) . Дякую за увагу
-
409, цього звісно не достатньо; чекатиму на номінацію якщо пощастить і паралельно буду займатися французькою🍀
12 Jan 2024, 17:45
366525/426712
2 minutes ago