PR CUAET
-
Для тех кто из Квебека и не участвует в группе по Квебеку. Получили сегодня сертификат отбора (certificat de sélection). 31.10 подача федералам Июнь éligibilité 25 .07 формуляр от мифи 29.08 дело на рассмотрении у Квебека 17.12 сертификаты почтой.
-
Податися на нову візу зсередини Канади Особливого сенсу подаватися на неї сильно заздалегідь немає, за пару місяців до закінчення терміну дії візи цілком нормально
-
Бажаю усім людям цієї групи отримати слоти, оформити свої документи вчасно, отримати pr карти тим, для кого це буде найкраще рішення, знайти свій теплий дім! Хай все виповниться, кому що потрібно для життя та радості! З Різдвом вас!!!
-
Скажите, а за сертификаты вы что-то платили или нет?
-
Подались 12.01.2024, на біометрію покликали на початку листопада 2024
-
Торонто 10 вільних слотів на 19.06
-
Дякую за інформацію ❤️можливо отримали б і раніше)але la grève завадив(та головне,що отримали)
-
Можна редагувати електронну пошту. Зайдіть в свій профіль
-
Дякую Вам, там тільки по Євро країнах.
-
Стайте в електронну чергу. Знайома стала 16 грудня в Оттаву, вчора отримала слот на квітень
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як можна взяти довідку про несудимість з Румунії, якщо я на території Канади вже більше року? Дякую
-
Lmia мати не обовʼязково
-
Вітаю ,підкажіть будь ласка для створення EE потрібно мати LMIA?Тобто фул тайм Джоб не достатньо для подачі?Подався на EOI по SWM в Манітобі досі чекаю,зараз бали неймовірно високі.Тож думаю створити ЕЕ профіль,чи є сенс у цьому?
-
Може була в когось така ситуація?Оплатили DHL доставку а квитанція не прийшла на пошту.Скрін про оплату з Apple Pay підійде для підтвердження чи ні?
-
Да, Вы правильно понимаете! Мы не можем подаваться на этот стрим.
-
Вітання знову! Мій ЕЕ профіль не порахував асесмент мого диплому, бо помилилася і не додала це. Набрала 202 бали. Проходила за СЕС. Зараз я відредагувала профіль, також додала український досвід роботи (чомусь не зберігся у профілі при подачі..) І що маю тепер? Non-eligible for EE і все по нулях…. NOC 11200, 2 роки місцевого досвіду, планувала за Тех пас або АОС. Що робити?…..🙏
-
Ничего не платили
-
Нам теж в оттаві сказали, що DHL будуть обробляти після дипломатичної. Нічого не казали про новий закон, що паспот можна забирати не в консульстві, а отримувати поштою???
-
Добрий, всіх з Різдвом! Підкажіть, що там за оновлення на сайті по wp кінцевий термін 31 березня, або 31 грудня...бо хтось паніку навів в іншій групі. Хто знає? Бо я планую податись у лютому ?
-
Робити новий профайл зі всією вірною інформацією Той, що ви зробили вже не валідний, бо ви ineligible по ньому
12 Jan 2024, 17:45
366865/447295
less than a minute ago