PR CUAET
-
А как оформить ее?
-
Дуже Дякую вам))
-
То есть писать что да мне надо платить?
-
А мы все еще освобождены от платы за новый стади Пермит
-
Цікаво чи може бути адвокат з іншої провінції? Тобто ми купляємо будинок в Nova Scotia а адвокат буде з Онтаріо?
-
Чи працює посольство України в Оттаві 30 та 31 грудня?
-
А что тут писать, украинцы могут получать стади пермит без того что их приняли в университет тут правильно?
-
Нет. Это звонок в МИФИ))Отвечают , кстати, очень быстро по телефону.
-
Вона входить в ціну виготовлення паспорту та оформлюється автоматично (до того консульства де ви подалися на новий паспорт)
-
Підскажіть будь ласка таке слоти на новий паспорт тре лиш ловити самостійно, Дякую
-
Так само тут залежить коли було підтвердження до 4 лютого чи після
-
Здравствуйте, я получил приглашение AAIP возможно, я допустил ошибку в заявке по НОК 2021. Я подал заявку на 5. 95106 Рабочие в сфере производства продуктов питания и напитков. вместо 4. 94141 Промышленные мясники и резчики мяса, птицеводы и соответствующие рабочие места Это большая проблема и будет ли моя заявка отменена?
-
Я відкривав у IA через @Nadiia_CA. Це не зовсім банк правда, але вони дуже давно на ринку.
-
В консульстві можете продовжити
-
я так зрозумів, це треба їхати в Україну?
-
Її не потрібно замовляти. Доставка в консульство вже вами оплачена при замовленні паспорта.
-
Слот потрібен якщо хочете новий паспорт
-
перепрошую за занепокоєння, про якісь слоти кажуть, просто заплутався.
-
Merry Christmas 🎄
-
Хто надсилав емейл в консульство в Едмонтоні з проханням про пільговий слот та підтверджуючими документами? Чи вони відповіли? Як довго чекали на відповідь? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
366906/451807
18 minutes ago