Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 952.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    🇨🇦Канада затвердила квоти для програми возз'єднання сімей, яка стартує у жовтні цього року. ❗️Програма уряду Канади з возз'єднання сімей - Parents and Grandparents (PGP) стартує 10 жовтня 2023 року. 🔠Саме в цей день, IRCC почне розсилати запрошення до подання заявок 24 200 зацікавленим потенційним спонсорам протягом двох тижнів, починаючи з 10 жовтня, з метою отримання до 15 000 повноцінних заявок. 🔴Програма PGP працює за системою лотереї, в рамках якої громадяни та постійні резиденти повинні заповнити форму "Інтерес до спонсорства", потім IRCC проводить випадкове жеребкування. ⚠️Після цього у спонсорів, та їхніх родичів, є 60 днів на подання повної заяви. ℹ️Вимоги до спонсорів: 🔘бути не молодше 18 років; 🔘проживати у Канаді; 🔘бути громадянином Канади або постійним жителем; 🔘 мати достатньо коштів на утримання тих, кого вони хочуть спонсорувати, виконуючи вимоги щодо мінімального доходу за три попередні роки. Джерело 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/ 📱 Telegram канал Канади 🇨🇦 : t.me/UA_Canada_Cuaet
    1 Reply Last reply
    0
  • t557967641T Offline
    t557967641T Offline
    Plakhotina Aleksandra
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо я перекладаю документидля pr через канадського сертифікованого перекладача, їх треба потім завіряти нотаріусом? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t387293184T Offline
    t387293184T Offline
    Katie Smile
    wrote on last edited by
    Если вы будете заказывать справку о несудимости , находясь в Украине, то она имеет срок годности. Поэтому лучше уже сделать ее на месте, будучи в Канаде, через консульство
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sofiia
    wrote on last edited by
    Да, есть, меня ведёт врач, делают обследования, поддержка в плане памперсов, салфеток, смесей, одежды, что то такое...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yulia
    wrote on last edited by
    благодарю за ответ 🌸 это на почте, верно?
    1 Reply Last reply
    0
  • t387293184T Offline
    t387293184T Offline
    Katie Smile
    wrote on last edited by
    Мед страховка провинциальная у вас есть? Какую именно помощь ищите?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sofiia
    wrote on last edited by
    Привіт всім, маю питаннячко, зараз ми в вінніпезі, я вагітна, може хтось знає ресурси допомоги по Манітобі в такому положенні, дивлюся блогерку з Калгарі там дуже багато, а от чи є таке в Манітобі не знаю, може хтось стикався
    1 Reply Last reply
    0
  • t690256121T Offline
    t690256121T Offline
    Leonid Petrov
    wrote on last edited by
    При реєстрації на сайті у вас в кабінеті будуть два пробных тестах. Їх можно здавати скільки завгодно раз. Але рекомендую придбати платні пробні тести, вони додатково включають варіанти відповідей на різні рівні speaking and writing.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana Di
    wrote on last edited by
    Вітання всім Мене звати Яна, Barbican Immigration Рада бути корисною 💙💛 WhatsApp: +16475355981 Instagram: barbican_immigration Email: [email protected] www.barbicanimmigration.ca
    1 Reply Last reply
    0
  • t1052627645T Offline
    t1052627645T Offline
    Oleg Schindler
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Мене звати Олег Шиндлер. Я ліцензований імміграційний консультант R706744. В мене є імміграційні практики в Торонто, Оттаві та Галіфаксі. 613-712-7133 (WhatsApp) [email protected] schindlervisa.ca Моя основна спеціалізація - економічні програми імміграції: Експрес Ентрі, провінційні програми, Стартап Віза, ЛМІА
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    @daria_canada Представтеся, та залиште свої контакти. Якщо маєте якісь спеціалізації, також пишіть
    1 Reply Last reply
    0
  • t206836404T Offline
    t206836404T Offline
    Svyat Lashkevych
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Мене звати Свят Лашкевич. Я ліцензований імміграційний консультант і засновник компанії LASHKEVYCH IMMIGRATION LTD. Знаходжуся у Ванкувері. 2369960555 [email protected]
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    10+ способов иммиграции для IT-специалистов
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    www.lawpoint.ru/10-it-pr-ways/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Таких було багато на початку. В більшості нічого страшного, але в деяких службах не давали різноманітні приференції (наприклад на швидку подачу прав, чи медицину). Щоб додати можна податися на новий перміт онлайн з проханням додати позначку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо не в Онтаріо, то підійде.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Подаватися то можна. Але які у вас причини просити вийнятку по гуманітарним засадам?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helen
    wrote on last edited by
    Добрий день! Хто цікавився IQAS для евалюації диплому у Альберті для ПР. Подала заявку 30.07.23. , усі документи зі списку загрузила з перекладами нотаріальними( хоча у вимогах не обовʼязково нотаріальний). Заплатила 220cad. Ніяких заявок у Апостиль!!! З України нічого не витребувала з університету. Хоч і пишуть що можливо можуть витребувати. 08.09.23 отримала лист підтвердження, що всі потрібні документи отримані, заявка у черзі на виконання. 13.09.23 отримала сертифікат у електронній версії. Магістр- магістр, державний ВУЗ. Чекаю на паперову версію. Загальний строк опрацювання: 44 календарні дні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yulia
    wrote on last edited by
    доброе утро! поделитесь пожалуйста своим опытом по поводу двух справок для семьи. Как вы с конвертами разобрались? и по поводу оплаты - за двоих общую сумму одним платежом 80$ оплачивали или за каждого члена семьи необходимо отдельную квитанцию?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadia Kotsar
    wrote on last edited by
    Вам нужно только фамилия, имя, сумма и указать что для Consulate general of Ukraine. На сайте консульства есть инструкция
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags