PR CUAET
-
Всім привіт😌 Скажіть будь ласка, чи можу я тут запитати про бенефіти від роботи? Є деяке питання. Або, якщо хтось має таку групу, в своєму списку, або ж людину, до якої можна звернутись з таким питанням, порадьте будь ласка, дякую.
-
Вы ничем не рискуете подав еще раз . Никто не знает что будет потом
-
User Кирилл has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Всі видані ворк перміти будуть дійсні до зазначених на них термінах. Одночасно може їх може бути декілька, це не заборонено.
-
Без різниці. Якщо у вас ВП не закінчується завтра, то можна зі старим подаватись.
-
Вони мають довільну форму, але у чек листі сказано, що саме там має бути написано.
-
Доброго дня ! Чи є в когось хто може поділитися зразками job offer й reference letter ? Дякую !
-
щасливого Різдва і Нового року. Після свят замовим ще деякі переклади документів.
-
Так воно і працює. Документи не потрібні. Але вам треба відповісти все вірно, бо якщо за цей час вас оберуть, а ви наприклад не той рівень освіти вказали, то при подачі аплікації з документами після вибірки, вам просто можуть відмовити.
-
Ага. Таким образом можно все заполнить и просто ждать. Верно?
-
Доброго дня В мене в кабінеті "є консул" появився запис на візит до консула, який я не підтверджувала, щей на людину, яку я взагалі не знаю🤷♀️ Хто знає, що це? Може це глюк в системі?
-
А, там не можна редагувати. Тільки видаляти і нову анкету заповнювати. Тим паче, що там не треба вантажити документи, тільки інформацію заповнити.
-
Нет. До того. Первоначальную
-
Ви маєте на увазі вже аплікація після того, як вас вибрали?
-
Після вибірки дається 30 днів на активацію лінку для аплікації і 60 днів на заповнення. Думаю часу достатньо.
-
А если евалюация не придет во время?
-
Відмініть, якщо не ваше. Вже таке хтось писав. Може бабло заробляють?
-
Треба в січні забрати паспорти в Оттаві. Може хтось знає їх графік?
-
🔥🔥🔥 САЙТ БЕЗКОШТОВНИХ ОГОЛОШЕНЬ В КАНАДІ Ми підготували безліч можливостей: ✅ Об'яви Продам-Куплю, Пропоную Роботу, Шукаю Роботу, Оренда-Продаж-Купівля Нерухомості. ✅ Оголошення про Події та Заходи української спільноти в Канаді. ✅ Українські Магазини, Ресторани, Послуги та інший український Бізнес поруч з Вами у Канаді. Ukrainians Living Next to Me in Canada Українська Дошка безкоштовних оголошень в Канаді. 🌐 Приєднуйтесь: next2me.ca/ 🎁 Подарунок першим учасникам: код купону на $100 "FREEforYOU100" для розміщення Вашого бізнесу в нашому каталозі Пряме посилання для використання Купону. #next2me
-
@marianateacher @marianna_petrova @zubrrr777 @олена
12 Jan 2024, 17:45
367133/429915
3 minutes ago