PR CUAET
-
Добрий день, а також веселих свят усім, підкажіть будь ласка як ви подавались на новий ворк перміт? Або де є інструкція? Отримав новий паспорт і треба податись на новий WP а також вклеїти візу
-
Наскільки я розумію, такі дипломи не потрібно перекладати. В мене є клієнти , які замовляли переклад певних документів і казали що в них двомовні документи про освіту, які не потрібно перекладати .
-
Дякую.
-
Здравствуйте , скадиие пожалуйста , как словить слоты в консульство?
-
Після того як консульство відправило мої заяви на наступний день. Значить не передали заяви. Пишіть знову, прикріпляйте заяву і чек (щоб не шукали старий лист) і просіть передати паспорт DHL. Я два рази писала. Сказала що не хочу чекати диппошту
-
Я не перекладала диплом, бо він є двомовним, але додаток перекладала, бо без перекладу. Все ок було.
-
User Полина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Дуже дякую за відповідь!
-
До Оттави я заплатила 85 cad.
-
Ну по правилам так, треба і печатки робити. Але аіпп наче добріші за ірсс) То вже на фед етап перекладала печатку на довідці одній)
-
Дякую, я теж вже подав і не перекладав, але недавно побачив відео де казали потрібно перекладати печатки і ще деякі моменти, так як вони українською
-
Дякую, пробувала in IRCC SECURE (хоча оригінальну заявку ще три роки тому подавала із звичайного IRCC - анкети там і зараз). Обирала: Apply to come to Canada What do you want to do - Work What’s your current status in Canada - Visitor Не було питання , де я зараз (outside/inside Canada) Видає репорт, що я навряд отримаю ворк перміт… ** Спробувала відвовісти про статус - Worker Видає дві опції - податися на ворк перміт и на візітор віза. Чи правильно роблю?
-
Дякую
-
В прикріплених повідомленнях є відео
-
Лихо,а в мене 3 і різні дати оформлення 😱😱😱
-
Зайдіть в гілку слоти в консульство там знайдете багато інформації
-
Bow Trail Medical
-
Привіт, підкажіть будь ласка можна заплатити за доставку DHL через PayPal?
-
Скільки часу зайняло у Вас від подачі до отримання номінації провінційної ?
-
Так вам вже платно
12 Jan 2024, 17:45
367163/406671
5 minutes ago