PR CUAET
-
Добрий день! Хто цікавився IQAS для евалюації диплому у Альберті для ПР. Подала заявку 30.07.23. , усі документи зі списку загрузила з перекладами нотаріальними( хоча у вимогах не обовʼязково нотаріальний). Заплатила 220cad. Ніяких заявок у Апостиль!!! З України нічого не витребувала з університету. Хоч і пишуть що можливо можуть витребувати. 08.09.23 отримала лист підтвердження, що всі потрібні документи отримані, заявка у черзі на виконання. 13.09.23 отримала сертифікат у електронній версії. Магістр- магістр, державний ВУЗ. Чекаю на паперову версію. Загальний строк опрацювання: 44 календарні дні.
-
-
Вам нужно только фамилия, имя, сумма и указать что для Consulate general of Ukraine. На сайте консульства есть инструкция
-
Чи варто подаватись сімі( чоловік, жінка,( 32 роки) і дитина 7 років? Двоє працюємо. Бо наш консультант каже що можна, хоча ці дні почитала за неї не дуже хороші відгуки і тепер сумніваюсь.
-
Добрий ранок, хтось з Грузії робив довідку ? Дякую.
-
Є чіткі правила програми, але вони дійсно не завжди логічні у всіх ситуаціях, тому офіцери мають discretion трошки гнути правила за потреби. Це стосується практично всього в іміграції. Ми, консультанти, з цим працюємо часто, бо багато клієнтів звертається якраз коли є різноманітні труднощі в кейсі. Зазвичай ми пишемо різноманітні супровідні листи, і апелюємо до логіки, гуманності, попередньої іміграційної та судової практики. Це не є гарантія успіху, але часто вдається отримати позитивні рішення навіть якщо кейс не 100% відповідає вимогам. В тому числі це працювало з гуманітарною програмою, і тому багато хто її отримав, хто технічно не мав на це причин. Ну і слід не забувати, що ставлення до Українців зараз по факту на голову мякше ніж до середньостатистичного імігранта. Такі фокуси, які зараз проходять з Українськими файлами не проходили ще ніколи, за останні років 20-30.
-
Ми трубку в більшості випадків не беремо ))) Спробуйте онлайн: [email protected]. imcanadaimmigration.ca
-
Как я сдавала IELTS, part 3 Speaking Эта часть далась мне не просто, тк я почти не использовала английский на Бали. Местным проще, когда с ними говоришь на уровне «Good / thank you / coffee please», поэтому было сложно переключиться. Чтобы немного настроиться, с утра еще раз посмотрела темы спикинга с мая по август этого года, взяла несколько и поговорила сама с собой. Экзаментор была очень friendly, и, мне кажется, была довольно расположена ко мне: много улыбалась, кивала, каких-то особенно заковыристых вопросов не задавала. Абсолютно все темы, которые были, были из файла с темами май-август и я обсуждала их все со студентами: Part 1 - Jewelry and Listening to music Part 2 - A website you often use Part 3 - The effect of the internet on our everyday life / can we check if the information on the internet is correct or not Темп был быстрый, в третьей части на каждый вопрос я успевала ответить буквально 2 предложения и после этого мне задавали следующий вопрос Кстати, у экзаменатора на листочке было видно, какие баллы она поставила студентам до меня. Все сдающие, кроме меня, были балийцы, английский в среднем на Бали знают на уровне разговорного intermediate, плюс у них сильный акцент. Я видела, что в основном экзаменатор ставила 4 и 5 😱 Свой балл я тоже разглядела еще на второй части, экзаменатор поставила мне 8 - значит, на третей она главным образом хотела подтвердить балл. Сразу скажу, что далеко не всегда экзаменаторы ставят оценки прямо во время экзамена, иногда они делают пометки и ставят оценку сразу после того, как вы вышли. Потому не отвлекайтесь на то, что пишет экзаменатор, я делала абсолютно неправильно и никого так не учу 🫣 Но восьмерке по спикин рада, буду теперь к 8.5 стремиться 🔥