PR CUAET
-
Будь ласка.
-
Дякую, Марія! Щодо подачі на вклеєну візу на заміну foilles visa - я перехожу за вашим лінком і там є різні варіанти щодо візітор віза. Вчора кілька годин потратила, щоб податися на вклейку (пост вище)…. Підкажіть, будь ласка, де саме треба подаватися?🙏
-
В 2024 році Укрпошта анонсувала подібну ініціативу, проте не було відомо старт
-
Добрий день. З різдвом вас! Я відкрив FHSA через wealthsimple але я зараз не впевнений чи буду купувати дім у найближчому майбутньому тому поки не клав гроші туди, питання з покупкою житла вирішиться тільки в наступному році але хочеться зберегти contribution room з цього року щоб мати в наступному році 16000 ліміту. Чи достатньо того що ми відкрили аккаунти щоб зберегти та перенести 8т contribution room з цього року на наступний чи для цього потрібно покласти гроші, якщо треба то скільки?
-
🌹🔤🔤🔤🔤🔤🔤🌹
-
Вітаю. Чоловік піде з сином на оформлення закордонного паспорта. Чи достатньо показати в дії оновлений резерв чи потрібно ще щось? Дякую
-
Доброго дня, колись писав що в мене не формується QR код в резерв+ тому що в 2016 році мені видали тимчасове посвідчення, що я знятий з обліку, із-за стану здоров’я і в базі оберіг мене не було, а в резерві було написано зверніться до ТЦК для оновлення даних . Після цього я писав і в ТЦК і в консульство і всі ігнорили і казали їдь в Україну і оновлюй дані. Я не знаю як це працює, але сьогодні я зайшов в резерв і там було написано документ потребує оновлення. Я оновив і мене поставили на облік і видали QR code. Я солдат непридатний в мирний час і обмежено придатний в воєнний . Які дії я для цього робив. Писав в консульство мою проблему і номер посвідчення(але вони не відповіли) Писав в ТЦК (мені теж не відповіли) Писав в чат бот вайбер , там теж було щось не зрозуміле, але можливо це спрацювало.
-
Мандамус був до, воно зависло з грудня 22 року, після мандамуса зарахували білметрію і прийшов PFL