PR CUAET
-
Аналогічна ситуація.
-
Якщо отримувач послуги вписана дитина,то мають прийняти.Я бабуся,зловила слот для внучки з свого кабінету,але вписала дані внучки.Мама подала документи.
-
Дуже Вам дякую! Тобто, якщо я отримую кошти, як ФОП і дивіденди, як спізасновник ТОВ, то я плачу податки в Україні, а в Канаді за нього доплачувати не буду?
-
для вьезда в канаду нужна действующая виза
-
вы можете податься онлайн из канады. у одного из родителей должна быть работа на полную занятость, если у ребенка нет письма о предварительном одобрении wp
-
Здравствуйте У Меня точно такая же проблема Сегодня тоже об этом в этом чате писала
-
Доброго дня підкажіть будьласка я зараз подаюся на продовження WP у мене питає про тест з медогляду там де є штрих код і фото,я його втратив що мені робити в ці ситуації.Дякую
-
може відображатися зарахування медицини та дата final decision. більше там нічого не побачите
-
Бабуся то родич, а тут абсолютно чужа людина і паперами не буде доказів, що це родич.
-
Будьте обережні це мошенники, які беруть гроші за слоти на паспорт
-
Відмовляйтеся від чужого слота. Це баг в системі. Але зробіть собі скріншоти. Якщо щось подібне буде ще раз треба писати в підтримку. Не передавайте особисті дані і ключі третім особам. Це можна використати проти вас!
-
Детальніше, читайте тут: 🍂 Ineligible: Чому при створенні аккаунта в Express Entry, в мене вибиває система і надає 0 балів?
-
Усім привіт Дайте будь ласка перелік документів на федеральний етап. Дякую
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html
-
Усім привіт Хтось замовляв довідку з Данії?
-
В ньому має бути номер вашої справи
-
Дякую
-
Ну так.
-
Це на федерал?
-
Dodge Journey, 2014 року. Нова зимова резина. 6500$Active status‼️‼️‼️
12 Jan 2024, 17:45
367424/448211