PR CUAET
-
Та можна взагалі не нервувати. Люди чекають рік провінційну, рік федеральний етап а потім ще екопри по 3 місяці. Тож взагалі нервувати немає сенсу тут. Просто жити і забути що подалися буде кращим вибором 👍
-
тобто ви скачували rc66 форму, вчурну її заповнювали, фоткали і підгружали в пдф-форматі? Чи можна цю форму через адоб рідер заповнити і її заповнену підвантажувати?
-
Є певні обставини які вимагають якнайшвидше отримати pr((
-
дякую за відповідь дуже помогли я так і зроблю👍
-
Подскажите пожалуйста, кто сталкивался, если мне консультант проверил пакет документов мне нужно заполнять репрезентатив форму? или это немного не то?
-
Підкажіть, будь ласка, форму для новоприбулих для gst та карбон рібейт треба заповнювати чоловіку і дружині чи тільки одному з подружжя?
-
Так, моєму сину прийшов 23 грудня, сьогодні забрали.( Торонто)
-
Спасибо большое
-
Доброго вечора що за номер заявка сесії потрібно вказати при замовлені DHL? Та написати заяву це потрібно відправляти листом ? Дякую
-
Ні, це якщо він замість вас подає вас. А так ви ж самі за себе
-
Підкажіть будь-ласка. Після проходження медичного екзамену новий WP без обмежень по медицині дать з такими ж датами тільки без обмежень, чи на 3 роки з дати видачі? для мене це важливо так як я приїхав після 31.03.24 та не можу продовжити не 3 роки WP як ті хто приїхав до 31.03.2024
-
Впливає на бали. Найчастіші помилки - невірно вказані гроші, якщо вік 42 + то англійська має бути сильно вища. Досвід вказувати максимально що є, може бути суміш нок 0-3
-
Дякую, зрозумів.
-
Це індефікаційний номер, який дає консульство при оформленні паспорта. Також по цьому номеру відслідковуєте статус паспорта. Заява, квитанція та 1 сторінка старого паспорта відправляється по імейлу.
-
Привіт якщо в Канаді народилась дитина це дає якісь опції продовжити ворк перміт
-
А ще скажіть будь ласка, які кроки щоб переклеїти візу в новий паспорт? Якщо є ворк перміт і сьогодні на новий вже подався, а віза в старому паспорті до 26 року, як податись на нову візу в новий паспорт? І чи подаватись на Visitor візу чи work? Моя зараз в паспорті є Visitor, буду вдячний за допомогу
-
Підкажіть будь-ласка. Після проходження медичного екзамену новий WP без обмежень по медицині дать з такими ж датами що і попередній, чи на 3 роки з дати видачі? для мене це важливо так як я приїхав після 31.03.24 та не можу продовжити не 3 роки WP як ті хто приїхав до 31.03.2024
-
Привіт! Що треба писати в графі "кінцевий термін контракту", під час заповнення аплікації АОS, якщо контракт безстроковий? Знаю, що багато разів питали, але по пошуку не знаходжу. Дякую.
-
Спишуть на суму внеску
-
Ні, тільки на загальних умовах
12 Jan 2024, 17:45
367529/429854
2 minutes ago