PR CUAET
-
t.me/prcuaet/19036/423570
-
все верно вы думаете. нет необходимости присылать вп и именно потому, что вы описали
-
24 бачила як інші забирають. Дві сім'ї. Без черги. В кінці робочого дня. Запитували ідентифікатор сесії показати. Чоловік сидів з роздруківкою з резерв плюс . Але то він на подовження
-
Доброго вечора , підкажіть будь-ласка де брати справку про те що ми пройшли мед комісію ? Бо для продовження WP треба прикріпити цю бумагу . Дякую
-
К слову , в Оттаві теж ввічливі і приємні консули. Мало їх. Дві людини і процеси не автоматизовані. Але так в мене нормальне враження залишилось.
-
Також, якщо є евалюйований диплом через WES. Чи потрібно добавляти диплом професійної перепідготовки на 250 годин , який не був евалюйований. Дякую
-
Дякую
-
Не потрібно. Коли ви подаєте на продовження , в питанні ,,чи проходили ви медогляд за останні 12 місяців,, відповідаєте ні, і все. Я так робила, і все було добре
-
Підкажіть, будь-ласка.Якщо не вистачає місця для того, щоб вказати назву ВУЗу , спеціалізації , школи , треба окремо лист додавати ? Вибачте, не знайшла цю інфу тут. Дякую.
-
Хоть би влітку почали знову давать аор… :/ з такими темпами
-
Користувача Andrew було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
Хтось там писав що чекає аор на Різдво чуда… і де воно?
-
Знімок ми робили в одному закладі, а аналіз в другому . В сімейного не можна взяти цю довідку ?
-
Ну я так робила, тому що медогляд здавала 2 роки тому. Якщо ви здавали медогляд за останній рік, тоді я думаю що вам потрібна ця довідка. Якщо ви її не маєте, то потрібно взяти там, де ви робили медогляд.
-
🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 з міграційною консультанткою Олександрою Мельниковою @immiSasha : ПРОДОВЖЕННЯ СТАТУСУ ПЕРЕБУВАННЯ В КАНАДІ (22.11.2024р.) youtu.be/2eyCvpL0Jhs?si=g3gpycLjAHZJTewm
-
t.me/prcuaet/19036/331961
-
Абсолютно нормальна у вас ставка на наступні 3 роки. Ну переплатити ви ті $300 в рік за співпрацю з банком, а не брокером - не варто воно того драматизму, що вам вище навіяли. В наступному році відсоток може бути ще менше, але ви вже зі своїм будинком. Успіху завтра у закритті
-
а шо і листі пояснення писали?
-
Можете спробувати , я не впевнена
-
Одному з подружжя,вказуючи там іншого
12 Jan 2024, 17:45
367608/429575
6 minutes ago