PR CUAET
-
Только его данные а так до получения приглашения - никаких доков
-
Понял. Я почему то думал, что и для пула нужно загружать документы, ну типа как подтверждение, что они у тебя есть.....? Ок. А как на счёт Work Permit? Не в курсе?
-
Нет офер не нужен для загрузки только при подаче по приглашению. ВП ты если выбирать подгрузить все как и должен
-
Julia @BohdanMasliaiev Припиняємо, будь ласка, суперечку⚠️ Повідомлення видалені На продовження надалі буде працювати бот по алгоритму 1/3
-
Т.е. в пул я подгружаю данные документов? Так? А как на счёт Job offer? Ну если я должен все таки грузить данные WP в пул настоящие, значит, если выберут и я покажу новый WP это наверное будет не очень хорошо? Так?
-
Остался актуальным вопрос по Work Permit, а именно как долго сейчас ждут продления и большой ли процент отказов или продления просто по ту же дату, что и старый WP приходят(не знаю как сейчас раньше это была проблема....). Спасибо!
-
Спасибо!
-
Згідна
-
якась плутанина, який був кінцевий термін продовження дозволу на роботу? наперед дякую
-
Маєте самостійно подаватись на нову візу
-
Скажіть будь ласка а які документи потрібні для продовження ворк перміту?
-
User Даня has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Рома has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
1. Заповнена форма 5710 2. Фото закордонного паспорту 3. Справка про мед комісію (навіть, якщо робили більше року тому) 4. Фотографія (просто зроблена на телефоні, тільки обличчя і трошки плечі щоб було видно) 5. Якщо потрібно щось пояснити офіцеру, можна прикріпити файл (необовʼязково), де наприклад пояснюєте офіцеру, що продовжили паспорт і тепер маєте право подавати на work permit. Це якщо є щось, на потрібно звернути увагу офіцера.
-
Дякую 🙏🏻 Вам
-
Я в літку 2025 року маю слот на подачу для нового закордоного паспорту.....
-
Підкажіть будь ласка ! Мені вдалося оновити дані в резерв + Тепер питання : чи треба ставити канадску адрессу ? Бо в мене там світится українська адресса проживання.....
-
Друзі, у кого була подібна ситуація? Поділіться своїм досвідом вирішення питання🙌🏻🙌🏻 У моєї дитини закінчився візітор рекорд, бо закінчилася дія паспорта. Нещодавно отримали новий і будемо подаватися знову на продовження візітор. Як вирішилося у вас це питання я? Чи одобрили з другого разу заявку ? ❤️
-
Доброї ночі усім, підкажіть будь ласка, чи довго зараз по часу займає подовження Work Permit і чи не виникає зараз в принципі з цим проблем? Дякую!
-
Вопрос к тем кто находится в бк или в онтарио и у кого англ 0, как вы там собираетесь получать пр? Конкуренция, итп?
12 Jan 2024, 17:45
367743/429559
4 minutes ago