PR CUAET
-
В мене є резерв+ і там оновлені дані. Скажіть будь ласка чи треба вписати туди канадску адрессу ? Бо в мене там ще українська адреса прописана ?
-
Вам потрібно відновити статус дитини, на це відведено 90 днів.
-
User Кристина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
В Уточнення Контакних Данних. Там є кнопка ( проживаю за кордоном ) . Якщо я впишу туди свою Канадску адрессу , що буде ? Чи буде надалі в мене працювати резерв+ ? Чи зможу я отримати війсково облік документ ? Наразі в мене там прописана Українська адресса проживання , і документ оновленно , я на обліку , qr код маю ! Якось страшно вписати канадську адрессу 😬
-
А взагалі коли ідеш в консульство , чи дивлятся вони на адресс , який вказаний в додатку резерв+ ? Чи їм тільки той qr код потрібен ?
-
якщо у вас ще діє старий ворк перміт і ви повернетеся назад, поки він буде діяти, то можна виїзджати.
-
Я маю його наразі. А чи матиму я його якщо натисну на кнопку проживаю за кордоном і впишу свой канадську адрессу ?
-
Прийде повідомлення що на Вас чекають в Україні.
-
QR код - це все що треба для "щасливого життя"
-
А как можно понять без dhl что паспорт попал в Диплом почту ?
-
В едмонтоне делала можно забрать а Польше ?
-
Код є ! Документ оновлено ! На обліку ! Дані в реєстрі оберіг є )
-
Ми тут усі за цей код і боремося з цією неадекватною системою...
-
Я б на Вашому місці нічого не змінював. Код - це те що треба в консульстві, їдьте та робіть новий паспорт.
-
Лучше подождать до января что бы посмотреть будет ли дипломатична почта или делать dhl?
-
Єдиний сумнів в мене викликає , адресса яка вказана в додатку резерв+ . Бо я ж не в Україні, а там вказана Українська адресса.....
-
Чи може хтось надати зразок, як писати листа при поданні на ворк перміт, щоб звернути увагу офіцера, що продовжений паспорт ?
-
User Дарья has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Shhh... quiet now. Muted Дарья for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: удаленн* деятельност*
-
Консульства хочуть, щоб ваші дані в Резерві були оновлені в останні три дні перед візитом. Одного разу у мене хотіли (ДП Документ в Мілані) оновлення прямо днем візиту. Якщо в принципі у вас отримати дані в Резерві вийшло, то проблем бути не повинно. Оновлення (там є такий пункт в меню) займає десь хвилин 10. Просто не забудьте це зробити до того, як потрапите в консульство.
12 Jan 2024, 17:45
367763/440478
8 minutes ago