PR CUAET
-
А как можно понять без dhl что паспорт попал в Диплом почту ?
-
В едмонтоне делала можно забрать а Польше ?
-
Код є ! Документ оновлено ! На обліку ! Дані в реєстрі оберіг є )
-
Ми тут усі за цей код і боремося з цією неадекватною системою...
-
Я б на Вашому місці нічого не змінював. Код - це те що треба в консульстві, їдьте та робіть новий паспорт.
-
Лучше подождать до января что бы посмотреть будет ли дипломатична почта или делать dhl?
-
Єдиний сумнів в мене викликає , адресса яка вказана в додатку резерв+ . Бо я ж не в Україні, а там вказана Українська адресса.....
-
Чи може хтось надати зразок, як писати листа при поданні на ворк перміт, щоб звернути увагу офіцера, що продовжений паспорт ?
-
User Дарья has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Shhh... quiet now. Muted Дарья for 1 hour. Reason: Automated blocklist action, due to a match on: удаленн* деятельност*
-
Консульства хочуть, щоб ваші дані в Резерві були оновлені в останні три дні перед візитом. Одного разу у мене хотіли (ДП Документ в Мілані) оновлення прямо днем візиту. Якщо в принципі у вас отримати дані в Резерві вийшло, то проблем бути не повинно. Оновлення (там є такий пункт в меню) займає десь хвилин 10. Просто не забудьте це зробити до того, як потрапите в консульство.
-
Кто то достучался до тцк и как вы это делали через эмейл?
-
User Илья has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Добрий день. Зустрічала тут калькулятор балів по ЕЕ, в якому можна без реєстрації порахувати свої бали, може хтось скинути посилання? Дякую
-
User Алина Резник has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
всем привет хотел спросить где есть общий чат куда можно написать об помощи, адвоката или юриста в Украине
-
User Александра has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Арина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Kira has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Олег has been kicked from the chat because this user is in spam list
12 Jan 2024, 17:45
367772/449672
2 minutes ago