PR CUAET
-
Дуже всім дякую!
-
Добрий день. Можливо не в ту гілку. Хтось навчався на клас 3 водіння? Поділіться досвідом, будь ласка
-
User Женя has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Полина Алиева has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Да, спасибо разобралась, без верхней формы не пропускает
-
Ні, я зараз дописую лист до офіцера. Повністю перебудовую стратегію кейсу 😊
-
Из ваших вопросов ничего непонятно, Вас спросили: делали в консульстве или в ДП документ
-
Люди, скажіть таке: у моєї мами CUAET, вона прилітала до нас на 1 місяць в 2023 і отримала тоді ворк перміт, потім 1 рік вона була в Україні (дивилась за хворою бабушкою) і зараз знов хоче прилетіти, думаю на півроку. Які можуть бути проблеми через те що вона то туди то сюди? Чи дійсний ще буде охіп? Мені казали що вона має з собою мати ворк перміт оригінал, а він у нас лежить. Чи можна в аеропорту показати копію? Вона не планує працювати, не знаю нашо ми ворк перміт зробили
-
Нет
-
Підкажіть, будь ласка, хто нещодавно продовжував паспорт в Едмонтоні печаткою на п'ять років? За скільки днів впоралися? Чи забирають паспорт чи все робиться на місці?
-
Напишите потом сколько набрали
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/check-score.html
-
Продовження роблять десь за пів години. Але чітко за два місяці до закінчення терміну дії паспорта
-
Дякую дуже. Та в мене проблема з досвідом, нажаль в Україні працювала неофіційно((( тому втрачено бали
-
User Макс has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
В листі запрошення подивіться, там вказано!
-
як правило, на основі ворк перміту
-
Дякую за відповідь! Можливо підкажете, чи є інструкція, як продовжити візу після отримання печатки?
-
подивіться в прикріплених повідомленнях - тут мають бути відео
-
Так, після отримання печатки необхідно буде отримати новий ворк перміт. Тільки після цього - віза. Просто хотілося знайти інструкцію, як коректно податися на продовження візи після цього
12 Jan 2024, 17:45
367811/430357
5 minutes ago