PR CUAET
-
В мене є профіль. Я хочу обминути бумажняну подачу після отримання номінації
-
В опортюніті стрім після номінації треба буде федералам сформувати паперовий пакет з документами і відправити поштою. Воно буде два місяці туди йти, якщо не загублять і не ьастуватимуть, потім то будуть ше півтора роки читати, всі ті папірці.
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/topics/corporations/provincial-territorial-corporation-tax/permanent-establishment.html Тут мова йде про permanent Establishment , якщо ваші "виробничі потужності " в Україні то це 100 % не оподатковується в Канаді.
-
Всім доброго дня та з Різдвом. Підкажіть, чи залишився чек лист документів таким самим, яким був влітку, коли ми всі грали в цю лотерею? Чи є якісь зміни?
-
О какой бумажной подаче вы говорите? Если вас по ЕЕ пригласят,там не много системы подачи изменится.Как выше сказано было,по ЕЕ вам нужно будет чуток подождать пока федералы пригласят на подачу,а по АОС ждать ничего не нужно после номинации.Но и в том и в другом случае все подается онлайн. Поправьте меня,если я ошибаюсь
-
Добре аби було так і опортюніті стрім після номінації не вимагав купу макулатури запихати в конверт
-
Консульство влітку писало, що треба направляти їм документи звичайною поштою, вони їх перешлють до тцк, і вас поставлять на облік закордоном
-
Онлайн подаються на номінацію. А на ПР після номінації по ідеї нонЕЕ папірчиками до сих пір. Номінація то не ПР
-
Я просто старий імігрант. Раніше нонЕЕ подавався паперами.