PR CUAET
-
Ну якщо ви не можете звʼязатися з Торонто, але хочете якусь офіційну відповідь, то можна спробувати інші консульства. Процедура в вашому випадку буде +- однакова в усіх установах. А про міліцію тут пошукайте по пошуку, люди досить детально розписали то і навіть якщо не помиляюсь саме для Торонто. Успіхів!
-
Головне, щоб написали, а не мовчки відкликали заявку, тому що не повна
-
Думаю вистачить, якщо шось то напишуть щоб добавити решту
-
З другого боку добре коли довго розглядають бо ВП буде від дати розгляду + 3 роки тому чим довше тим краще
-
Я вже відправив, нажаль Потім знайшов інформацію, що треба сторінки. От хочу ж доповнити
-
Чому я не можу вчасно оформити закордонний паспорт, якщо він 3 місяця робиться, за конституцією України-це моє право вчасно мати закордонний паспорт, особливо якщо я знаходжусь за кордоном!!! Чому я не можу записатися вчасно до консульства, чому не працює нормальна електронна черга!!!
-
Я в PDF добавив новий, старий паспорт і всі сторінки. Файл стискається через Adobe acrobat.
-
Моєму другу продовжили від вересня + 3 роки. У мене паспорт був лише до грудня 2025 тому продовжили тільки на день. Отримав новий, подав на новий. 99% впевнений що буде на три роки знову
-
Доброго дня @maria_SKMS, буду вдячний за вашу пораду.
-
Вже кілька місяців (може півроку) обробляють 12 січня.
-
Після зміни системи багато людей якраз отримали слоти через Е-чергу. Так що зараз можна сказати що вона працює. Якщо не встигнете взяти слот, то за два місяця до закінчення паспорту можете поїхати його продовжити, а потім вже спокійно брати слот і подаватися на новий. Кожного дня відкривають слоти в 00.00 по Київському часу в Оттаву, але там запис вже мабуть аж на червень. А люди з електронної черги отримують слоти на грудень,січень...
-
Людей багато і всі мають рівні права А грошей на розширення штату немає, немає грошей навіть щоб купити новий справний фотоапарат або сканер відбитків пальців
-