PR CUAET
-
А вам ловити немає сенсу, бо якщо ловити самостійно то слоти будуть від середини червня і далі. Ваш варіант це записуватися в усі ТРИ консульства в чергу очікування(добре що вона запрацювала) та чекати листа з якого запропонують найшвидше (січень лютий) в те і їхати. Ну і подовжити теперішній паспорт (це можливо лише за 2 місяці до кінця паспорту!)
-
Підкажіть будь ласка, чи є сенс подаватися на пул чи на Alberta Opportunity Stream зі старим WP чи ліпше зробити новий, а потім подаватися? Чи не доведеться скасовувати заявку і переподаватися? Дуже дякую!
-
Немає ніяких виходів і каналів!!! Якщо хтось запропонує, це 100% шахрай. Ви втратите свої гроші і особисті дані + на вас можуть набрати кредитів! Будьте обережні!
-
Дякую 🙏
-
Get an exclusive 3.45%1 Footnote 1. when you buy a 1 year CIBC Bonus Rate TFSA GIC ось таке пропонує мені банк постійно, чи варто погодитися?
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка чи хтось знає коли буде дипломатична пошта в Торонто або коли була останній раз? І чи потрібно писати заяву щоб цей документ доставили нею чи це автоматично відбувається
-
Дякую, що відповіли) так, це випадково скопіювала
-
сначала была подача на eTA, тк это проще и быстрее. eTA завис, но причины не ясны были. потом изза зависшего eTA была подача на визу, тк cuaet выдавали очень быстро. cuaet виза тоже зависла. по выписке из файла стало ясно, что человек попал на ss.
-
Що таке 1 footnote 1? Випадково скопіювалося? Все залежить від ваших цілей у майбутньому ж. Якщо є ціль купити житло - пріорітизуйте FHSA і може RRSP. На мою скромну думку TFSA - це ближче до довгострокових інвестицій аніж GIC. Мені набагато вигідніше не платити податок з умовного 10-кратного росту капіталу за 30 років аніж з копійок що дадуть GIC, бо податок на копійки - теж копійки.
-
Вони самі обирають стрім по якому вас запросити, просто краще мати EE профайл, це дасть більше можливостей
-
ох яка цікава історія! тобто, людина подалась одночасно і на eta, і на візу на неєвропейський паспорт? у мене приблизно така ж ситуація. але я десь прочитала, що радять подаватися у випадку подвійного громадянства на візу за найлегшою процедурою, щоб не "злити" іміграційну службу і не забирати час та ресурс іміграційних офіцерів. я так і зробила. а виходить, краще було подаватися на візу по українському паспорту, щоб не нарватися на ss?
-
Сама номінація не по AOS в мене, не вводьте людей в оману
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка хтось дізнавався чи можна уже замовити доставку паспорта dhl додому на адресу чи все ж таки потрібно їхати в консульство забирати? (Подавалися в Оттаві)
-
Привіт. Скажіть, чи потрібно при продовженні ворк перміту прикладати якісь додаткові скани документів? Поперелній вп, або ще щось окрім паспорту який вони просять?
-
Вам на імейл консульство едмонтон відповідають? На друге вже висить, немає відповіді
-
Где то в будущем, после войны ...
-
Підкажіть, будь ласка, на продовження вп чи потрібні якісь довідки з воєнкомату? Я не реєструвався у резерв+ але чув що в когось питали таке.
-
Якщо вам таке пропонують - то це шахраї.. Ви в консульство навіть не знайдете без QR code ,навіть не вдихнете там повітря без нього 😁
-
дякую за відповідь. мені eta видали за 1 хв. :) але розгляд PR завис по сімейній програмі для українців, правда, як і у всіх
-
Не совсем понятно кому вы отвечаете если честно.
12 Jan 2024, 17:45
368097/430436
less than a minute ago