PR CUAET
-
Тільки якщо онук ваш dependent = дитина вашої dependent дитини
-
Есть аттестат украинской школы
-
Я помилився
-
Але це рідкість
-
Але після апрувалу вони направлять кейс в Квебек, і вони його повинні також провалідувати. Якщо не провалідують, то IRCC може запропонувати таки дати ПР з умовою виїзду з Квебеку
-
Доброго дня, у подруги в джоб офері написано фул тайм мінімум 30 годин на тиждень, але насправді вона часто працює 28 годин. Але останні 3 місяці для ПР вона буде працювати саме рівно 30 годин. Який шанс взагалі що вони запросять пейстаби і за минулі місяці? І чи зможе вона тоді просто допрацювати ті години яких не вистачає?
-
За новою програмою, я читала, що я можу до себе в анкету додати онука, щоб йому теж дали ПР. Чи це все не так? Усиновити я його поки що не як не можу.
-
Все буде як треба 🙌
-
До 22ох років неодруженого можна
-
200 то для управлінських позицій
-
Я знаю, що можна спонсорувати чоловіка...а чи можна спонсорувати дорослого сина?
-
Так я про це чув, що підходить. Але в умовах програми не можу знайти цього. Новою Шотландією на жаль майже не займаюся
-
50 балів. Але навряд чи ви прям таке в вакансії побачите.
-
Я б сказав десь 10-20%, але явно не 99%
-
Можливо я не так вас зрозумі.
-
Успіхів! Я буду здавати через 2 тижні. Ще ніколи не здавала ні CELPIP, ні IELTS
-
Так, на його базі вам на кордоні мають дати ворк перміт
-
Правильно я розумію, що якщо я на Індід побачу вакансію в Торонто на позицію маркетинг менеджера, де вказано, що вони допомагають з оформленням лміа, то це моя можливість через рік досвіду отримати 200 балів за джоб оффер в ЕЕ?
-
В самій візи різниця як такої немає, всі візи це просто TRV. Але заявка з якою вона подавалася могла бути на WP або на візит, і від цього залежить. Тому це не завжди фігурує в самому документі візи.
-
Не зовсім. Вони по закінченню розгляду отримають іміграційну візу (переважно на рів року), по якій треба приїхати і отримати ПР на кордоні. Якщо не зможуть виїхати, то скоріш за все втратять цю можливість, і їх потім треба буде додатково спонсорувати
12 Jan 2024, 17:45
3680/457465
3 minutes ago