PR CUAET
-
Сама номінація не по AOS в мене, не вводьте людей в оману
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка хтось дізнавався чи можна уже замовити доставку паспорта dhl додому на адресу чи все ж таки потрібно їхати в консульство забирати? (Подавалися в Оттаві)
-
Привіт. Скажіть, чи потрібно при продовженні ворк перміту прикладати якісь додаткові скани документів? Поперелній вп, або ще щось окрім паспорту який вони просять?
-
Вам на імейл консульство едмонтон відповідають? На друге вже висить, немає відповіді
-
Где то в будущем, после войны ...
-
Підкажіть, будь ласка, на продовження вп чи потрібні якісь довідки з воєнкомату? Я не реєструвався у резерв+ але чув що в когось питали таке.
-
Якщо вам таке пропонують - то це шахраї.. Ви в консульство навіть не знайдете без QR code ,навіть не вдихнете там повітря без нього 😁
-
дякую за відповідь. мені eta видали за 1 хв. :) але розгляд PR завис по сімейній програмі для українців, правда, як і у всіх
-
Не совсем понятно кому вы отвечаете если честно.
-
Так не можно, паспорт прийде до установи де ви подавалися на паспорт.
-
Сьогодні забрали паспорт виготовлений який був 8 серпня, доставка 23 грудня, 2 в жовтні подавали але не прийшли.
-
страницы, где есть какие либо отметки
-
При подачі на WP треба прикласти скан паспорта. То всі сторінки сканувати, чи тільки ті , де є печатки пов'язані з Канадою ?
-
Підкажіть, будь ласка, зараз працюю IT Business Analyst - NOC 21221. У разі промоушена на IT Product Owner-a, чи можна залишитись в тому ж NOC?
-
Зовсім печально))) 216, але ми ще не в Канаді, то досвіду канадського немає
-
Просто ввели новий закон нещодавно, щодо спрощення консульських послуг, де якраз таки вказувалось про можливість отримання поштою паспорта на адресу, тому і запитую
-
Дякую
-
Ще немає ніяких пояснень і вказівок з МЗС. Так сказали в консульстві.
-
З приводу неактивного профіля
-
Мої вітання! Як круто, що Квебек підтягується 🙂 У нас та ж дата подачі - 3.11, але запит на CSQ отримали лише в кінці листопада. Будемо сподіватися на сертифікати у квітні 🤞
12 Jan 2024, 17:45
368108/429915
3 minutes ago