PR CUAET
-
Привіт, 23 січня 2024…тиша
-
Ну ми гоняли с дитем по Эдмонтону, нас даже не пытались сфоткать, 4 года сыну, хотя он сидит спокойно
-
Скиньте відео будь ласка на подачу на Новий CuAET wp
-
в когось було, що пропустили підтвердити візит у консульство і прийшла автоматична відміна візиту?
-
Не пам'ятаю точно скільки, але робили ми тут maps.app.goo.gl/ChZVutbcocz5XbLr8
-
Добрий день. Можливо не в ту гілку. Хтось навчався на клас 3 водіння? Поділіться досвідом, будь ласка
-
myportal.cpaontario.ca/s/lt-event?id=a1UMm000003oDZqMAM&utm_source=UNI%20clients%202023&utm_campaign=34e37871a5-EMAIL_CAMPAIGN_2022_09_02_04_20_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_14c8ea6dd1-34e37871a5-560303819&mc_cid=34e37871a5&mc_eid=d10180dafe
-
У нас візит на 2 січня. Я пропустила останнє підтвердження - і тільки що прийшла відміна автоматична.
-
Запит на CSQ приходить після федеральної стадії еліджибіліті. У нас після біометрії пройшов приблизно рік
-
Так. Такі випадки були. Найчастіше не підтвердження за 30 днів. Рідше за 7 і 3 дні. Бо зазвичай за тиждень вже слідкують.
-
Thanks.
-
в когось було, що пропустили підтвердити візит у консульство і прийшла автоматична відміна візиту?
-
Підкажіть, якщо немає робочого контракту, та робота офіційна є, на фул тайм. Чи можна подаватися по гуманітарній?
-
Телефонуйте в консульство і питайте. Або якщо живете в місті де консульство йдіть до них може приймуть.
-
Буває...
-
Цікаво, якщо написати їм листа - може приймуть? Квитки куплено вже на потяг..
-
Спасибо
-
Якщо пощастить, то можливо і раніше. Я думаю, що в нас такі строки були в тому числі через страйк на пошті. В той день, коли він закінчився, вони підготували сертифікати нам і Ользі, що написала про отримання сертифікату трохи вище. Можливо, вони чекали закінчення страйку, щоб видати сертифікати, бо вони мають обмежений термін дії (2 роки).
-
Дякую за детальну відповідь
-
Було кілька разів що пропустили підтвердити, але візит так і висів і листа про скасування не було. А було таке що підтверджували а лист про скасування прийшов 🤷
12 Jan 2024, 17:45
368150/467932
28 minutes ago