PR CUAET
-
Приймуть будь-де, якщо маєте запис. Дівчина з якою я працювала, подала документи в Едмонтоні 17 грудня. Вона з Манітоби.
-
Наскільки я бачу по відгукам в чаті в Оттаві дуже лояльні працівники, тож скоріш за все так, приймуть
-
Богдан, про бесплатное фии написано по вашей же ссылке, почему вы невнимательно читаете не ясно... Откройте последовательно каждую ссылу и почитайте пожалуйста.
-
Вітаю! Скажіть будьласка чи є якась різниця в якому банку відкрити TFSA та FHSA? У нас з чоловіком аккаунти в BMO але там не хочуть відкривати FHSA от я і думаю куди йти. Чула що в CIBC можна відкрити навіть онлайн. Буду вдячна за будь-які підказки.
-
В Манитобе должна быть своя подобная организация. По- Гуглите.
-
А хтось з Калгарі вже робив паспорти в Оттаві?
-
Вітаю спільното! Таке питання: у чеклисті по опортюніті стрім, крім джоб оферу та референс летер, потрібні ще AAIP – Employer Declaration and Authorization Form та Employer's Business licence. Хто, що подавав? Чи це ААІР буде сама робити запит до роботодавця? Дякую!
-
Скільки потрібно
-
9 січня, теж тиша
-
Не грає ролі, можна і в іншому. Тд відкриває
-
Декларацию вам надо заполнить в работодателя, и от него же получить бизнес лицензию
-
Доброго вечора зробив доставку паспорта через укр пошту, відправив в ГКУ заяву і квитанцію через скільки часу після відправлення їм листа почнеться відправлення паспорта? бо в програмі УКРпошти ще нічого не видно
-
Я ловила знайомій слоти на дітей в Оттаву. Це не наш округ. Манітоба відноситься до Торонто. Її теж прийняли
-
Доброго вечора чи є ті хто продовжував WP з паспортом через Дію? Вам продовжили?
-
Доброго вечора всім. Таке питання, є відкритий. FHSA, але не встигаю покласти кошти до кінця цього року. Чи можна покласти післі НГ та розраховувати на ребейт з податків?
-
Я вже більше тижня чекаю, щоправда свята були, але я так розумію можемо в місяц чекати
-
кто то будет идти в консульство эдмонтона 30/31 числа?
-
потому, что у каждого должна быть своя анкета, чтобы каждый мог получить wp. вы же одну визу на всех не получали, по одной визе на всех в канаду не летели, билет на самолет же тоже каждому свой покупали, а не одно место на всех
-
Дякую
-
Роз'ясніть, будь ласка, якщо подаватись сім'єю на продовження статусу, чому вимагають тільки фото головного заявника? А всіх інших членів сім'ї не вимагають
12 Jan 2024, 17:45
368218/441542
4 minutes ago