PR CUAET
-
Ну зайдіть у кабінет свій і скачайте її 🤷🏻♀️
-
Можливо, тупе питання, але як подивитися дати роботи, вказані при подачі на CUAET? Бо там короткі періоди багатьох робіт після вузу довелося трохи "підганяти", якщо вони закінчувалися та починалися того самого місяця. Тепер не бачу, як передивитися ту аплікацію((((
-
Відразу, на пошту приходе підтвердження про оплату, а в кабінеті з'являється інформація стосовно екзамену, та навчальні матеріали.
-
А ви не в курсі яки багато часу зайняло у неї? Довго отримувати цю довідку через почту?
-
Дякую. Я вже теж знайшла цю інформацію. Буду відправляти запит щ документами. Дякую!
-
Доброго дня. Я перебуваю у Монреалі і багато хто замовляв паспорти у Оттаві. Дівчата, які замовляли у період березень-червень довго чекали доставку готових вже паспортів з України. І от, я бачу, що почали на початку вересня писати, що нарешті вони доставлені, принаймні до Оттави, і почали змінюватись статуси документа на «доставлений». Але інформація оновлюється не миттєво, бо як їм пояснили у посольстві, розбирають поступово мішки з паспортами доставленими тож інформацію оновлюють поступово. Не знаю яка тут система, але можливо усі виготовлені паспорти прибувають спочатку до Оттави, а потім вже направляються до Едмонтона та Торонто. Але спробуйте списатись з консульством, сподіваюсь, що усі паспорти, які замовлялись у цей період, нарешті доїхали до Канади)
-
Ну вы и «заливатель» . Вы пишите на вопрос про быстрое получение гринкарды в США - ответ по быстрому получению визы ЕВ1С. Виза EB1C в США — виза для руководителей либо управляющих международных компаний. Закон об иммиграции и гражданстве (INA) предусматривает категорию виз, которые резервируются для лиц, подходящих под определение руководителей либо управляющих международных компаний. Ну и как «близки» руководители международных компаний к украинцам, находящихся под временной защитой ? Много среди них «руководителей международных компаний»?
-
Привіт. Допоможіть. Можливо, хто знає чи , тим більше , робив довідку зі Швеції? Дякую!
-
В якому місті консульство дивились? Через Госуслуги не замовляли?