PR CUAET
-
Спасибо большое
-
Вітаю. Звертайтесь, буду радий працювати з вами!
-
Если вы не покупаете недвижимость и вытаскивайте деньги, это называется Non-qualifying FHSA withdrawal. Ваш банк автоматически снимет налог. До $5,000 10% До $15,000 20% Больше чем $15,000 30% (В Quebec, это больше 19%, 24%, 39%) Лучше этого не делать, деньги могут там быть до 15 лет потом можно перевести в RRSP (пенсия)
-
Хто знає, чи є зрушення в цьому питанні?
-
За півдня ніяких зрушень немає😁
-
Була, нiчого iншого нема, нiж те, що прийшло на iмейл перший раз.
-
Ой, не подивилась дату :)
-
Він ваш spouse/ common-law , dependence-це дати і якщо має permit , то і відповідь очевидна
-
Доброго вечора усім, хочу знову попитатися знову але тепер з приводу документів від роботодавця чи є десь відео чи чітке пояснення з приводу документів від роботодавця? А саме Reference letter, job offer, eployment contract, employer declaration and authorisation form....? З приводу business license тут наче все зрозуміло, просто попросити їх у роботодавця, а ось інші не зовсім..... .
-
Ще й в пятницю в святкові тижні)))
-
По ходило письмо,что заявка принята и в процессе рассмотрения. Никаких новых писем и дозапросов. Ждем. Миграционный консультант говорила что должны успеть до мая получить.
-
Він то має,але ж він не українець,і подавався на цю візу як би від мене,так би йому не дали,правильно?Там відповідь так чи ні,то він виходить що залежить від мене?То значить треба відповідати ТАК?Я не розумію…
-
І все інше так само попросити. Декларацію завантажити з сайту програми , роботодавець має її заповнити і підписати. Офер/коетракт і лист , в довільній формі , інформація яка має бути обовʼязково вказана в цих документах , зазначена в чек листі по програмі
-
добрий вечір! підкажіть, будь ласка, треба писати якусь заяву, аби залишити закордонний паспорт собі, коли робиш новий? (якось бачила таку інформацію)
-
Я так розумію що якщо я б це робила для дитини,то написала би так?Так само як дитина без мене не може отримати так і він напевно.Я так розумію…
-
Пишете ні,тому що він сам за себе подає. Просто в коментарях напишіть Україна 2022
-
зрозуміла, дякую 👍
-
Вам дадуть ту заяву на місці
-
Я за того і не робила його,ми не одружені,вони якось мають бачити що нас повʼязує щось,для того і зробила ніби спільний
-
Тоді потрібно додавати докази. Спільна оренда, чи ще якісь документи. Але важливо підтвердження ваших відносин
12 Jan 2024, 17:45
368356/467426
less than a minute ago