PR CUAET
-
Если вы не покупаете недвижимость и вытаскивайте деньги, это называется Non-qualifying FHSA withdrawal. Ваш банк автоматически снимет налог. До $5,000 10% До $15,000 20% Больше чем $15,000 30% (В Quebec, это больше 19%, 24%, 39%) Лучше этого не делать, деньги могут там быть до 15 лет потом можно перевести в RRSP (пенсия)
-
Хто знає, чи є зрушення в цьому питанні?
-
За півдня ніяких зрушень немає😁
-
Була, нiчого iншого нема, нiж те, що прийшло на iмейл перший раз.
-
Ой, не подивилась дату :)
-
Він ваш spouse/ common-law , dependence-це дати і якщо має permit , то і відповідь очевидна
-
Доброго вечора усім, хочу знову попитатися знову але тепер з приводу документів від роботодавця чи є десь відео чи чітке пояснення з приводу документів від роботодавця? А саме Reference letter, job offer, eployment contract, employer declaration and authorisation form....? З приводу business license тут наче все зрозуміло, просто попросити їх у роботодавця, а ось інші не зовсім..... .
-
Ще й в пятницю в святкові тижні)))
-
По ходило письмо,что заявка принята и в процессе рассмотрения. Никаких новых писем и дозапросов. Ждем. Миграционный консультант говорила что должны успеть до мая получить.
-
Він то має,але ж він не українець,і подавався на цю візу як би від мене,так би йому не дали,правильно?Там відповідь так чи ні,то він виходить що залежить від мене?То значить треба відповідати ТАК?Я не розумію…
-
І все інше так само попросити. Декларацію завантажити з сайту програми , роботодавець має її заповнити і підписати. Офер/коетракт і лист , в довільній формі , інформація яка має бути обовʼязково вказана в цих документах , зазначена в чек листі по програмі
-
добрий вечір! підкажіть, будь ласка, треба писати якусь заяву, аби залишити закордонний паспорт собі, коли робиш новий? (якось бачила таку інформацію)
-
Я так розумію що якщо я б це робила для дитини,то написала би так?Так само як дитина без мене не може отримати так і він напевно.Я так розумію…
-
Пишете ні,тому що він сам за себе подає. Просто в коментарях напишіть Україна 2022
-
зрозуміла, дякую 👍
-
Вам дадуть ту заяву на місці
-
Я за того і не робила його,ми не одружені,вони якось мають бачити що нас повʼязує щось,для того і зробила ніби спільний
-
Тоді потрібно додавати докази. Спільна оренда, чи ще якісь документи. Але важливо підтвердження ваших відносин
-
Кстати, ircc работали сегодня. Мне прислали уведомление по заявке на стади пермит что доки добавили к аппликации)Думаю в пн у них тоже рабочий день
-
Wife: 🇨🇦 Канада встановлює нові рекорди в імміграції у 2024 році! До кінця року країна планує прийняти 475,000–500,000 нових постійних жителів! 📈 Щомісячний приріст складає 40,802 осіб, що дозволяє перевищити попередні цілі. 🌍 Регіональний розподіл: Онтаріо: понад 200,000 новоприбулих Британська Колумбія: 75,000 Альберта: 56,430 Це стратегічне розширення слідує за успішною інтеграцією 465,900 постійних жителів у 2023 році. Канада стає ще більш відкритою для нових можливостей та талантів! 🇨🇦✨ _____ 🇨🇦 Canada Sets New Immigration Records in 2024! By the end of the year, Canada plans to welcome 475,000–500,000 new permanent residents! 📈 With a monthly intake of 40,802 people, the country is on track to surpass its previous targets. 🌍 Regional Distribution: 🏙️ Ontario: Over 200,000 newcomers 🌲 British Columbia: 75,000 🛢️ Alberta: 56,430 This strategic expansion follows the successful integration of 465,900 permanent residents in 2023. Canada is becoming even more open to new opportunities and talents! 🇨🇦✨ #ImmigrationCanada #PermanentResidency #Newcomers2024 #CanadaOpportunities#bosakimmigration #canadaimmigration #канада #immigrationconsultant #workincanada #canadaimmigrants 🇨🇦 Канадський уряд припиняє "флагполінг" для робочих та навчальних дозволів! 📢 Офіційне повідомлення З 23 грудня 2024 року о 23:59 більше не можна отримувати робочі чи навчальні дозволи через "флагполінг" на кордоні. 🛂 Що таке флагполінг? Це коли іноземні громадяни з тимчасовим статусом у Канаді виїжджають до США чи інших прикордонних територій, а потім повертаються до Канади, щоб отримати послуги з імміграції на кордоні. 🔑 Що змінюється? Заявки подаються через IRCC. Дозволи на кордоні видаються лише у виняткових випадках (громадяни США, та деяких безвізових країн по двосторонніх договорах). 🌟 Переваги змін: Менше навантаження на офіцерів 🛃 Зменшення заторів 🚦 Більша справедливість для заявників ⚖️ 📌 Цікаві факти: З квітня 2023 до березня 2024 року оброблено понад 69,300 запитів на флагполінг, переважно в Тихоокеанському регіоні, Південному Онтаріо та Квебеку. _____ 🇨🇦 The Government of Canada Ends "Flagpoling" for Work and Study Permits! 📢 Official Announcement As of December 23, 2024, at 11:59 PM ET, work and study permits will no longer be issued through "flagpoling" at the border. 🛂 What is Flagpoling? Flagpoling is when foreign nationals with temporary status in Canada leave to the U.S. or other border territories and return to access immigration services at the border. 🔑 What’s Changing? Applications must be submitted through IRCC. Permits at the border will only be issued in exceptional cases (e.g., U.S. citizens or certain visa-exempt countries under bilateral agreements). 🌟 Benefits of the Changes: Reduced workload for border officers 🛃 Less congestion at border crossings 🚦 Greater fairness for all applicants ⚖️ 📌 Interesting Facts: From April 2023 to March 2024, over 69,300 flagpoling requests were processed, mainly in the Pacific Region, Southern Ontario, and Quebec. #Canada #Immigration #News #Work #Study #Канада #Імміграція #Новини #Робота #Навчання #bosakimmigration #CBSA, #Canada_border_services, #work_permits, #study_permits, #international_students, #temporary_residents, #flagpoling, #IRCC
12 Jan 2024, 17:45
368358/461618
8 minutes ago