PR CUAET
-
Пишете ні,тому що він сам за себе подає. Просто в коментарях напишіть Україна 2022
-
зрозуміла, дякую 👍
-
Вам дадуть ту заяву на місці
-
Я за того і не робила його,ми не одружені,вони якось мають бачити що нас повʼязує щось,для того і зробила ніби спільний
-
Тоді потрібно додавати докази. Спільна оренда, чи ще якісь документи. Але важливо підтвердження ваших відносин
-
Кстати, ircc работали сегодня. Мне прислали уведомление по заявке на стади пермит что доки добавили к аппликации)Думаю в пн у них тоже рабочий день
-
Wife: 🇨🇦 Канада встановлює нові рекорди в імміграції у 2024 році! До кінця року країна планує прийняти 475,000–500,000 нових постійних жителів! 📈 Щомісячний приріст складає 40,802 осіб, що дозволяє перевищити попередні цілі. 🌍 Регіональний розподіл: Онтаріо: понад 200,000 новоприбулих Британська Колумбія: 75,000 Альберта: 56,430 Це стратегічне розширення слідує за успішною інтеграцією 465,900 постійних жителів у 2023 році. Канада стає ще більш відкритою для нових можливостей та талантів! 🇨🇦✨ _____ 🇨🇦 Canada Sets New Immigration Records in 2024! By the end of the year, Canada plans to welcome 475,000–500,000 new permanent residents! 📈 With a monthly intake of 40,802 people, the country is on track to surpass its previous targets. 🌍 Regional Distribution: 🏙️ Ontario: Over 200,000 newcomers 🌲 British Columbia: 75,000 🛢️ Alberta: 56,430 This strategic expansion follows the successful integration of 465,900 permanent residents in 2023. Canada is becoming even more open to new opportunities and talents! 🇨🇦✨ #ImmigrationCanada #PermanentResidency #Newcomers2024 #CanadaOpportunities#bosakimmigration #canadaimmigration #канада #immigrationconsultant #workincanada #canadaimmigrants 🇨🇦 Канадський уряд припиняє "флагполінг" для робочих та навчальних дозволів! 📢 Офіційне повідомлення З 23 грудня 2024 року о 23:59 більше не можна отримувати робочі чи навчальні дозволи через "флагполінг" на кордоні. 🛂 Що таке флагполінг? Це коли іноземні громадяни з тимчасовим статусом у Канаді виїжджають до США чи інших прикордонних територій, а потім повертаються до Канади, щоб отримати послуги з імміграції на кордоні. 🔑 Що змінюється? Заявки подаються через IRCC. Дозволи на кордоні видаються лише у виняткових випадках (громадяни США, та деяких безвізових країн по двосторонніх договорах). 🌟 Переваги змін: Менше навантаження на офіцерів 🛃 Зменшення заторів 🚦 Більша справедливість для заявників ⚖️ 📌 Цікаві факти: З квітня 2023 до березня 2024 року оброблено понад 69,300 запитів на флагполінг, переважно в Тихоокеанському регіоні, Південному Онтаріо та Квебеку. _____ 🇨🇦 The Government of Canada Ends "Flagpoling" for Work and Study Permits! 📢 Official Announcement As of December 23, 2024, at 11:59 PM ET, work and study permits will no longer be issued through "flagpoling" at the border. 🛂 What is Flagpoling? Flagpoling is when foreign nationals with temporary status in Canada leave to the U.S. or other border territories and return to access immigration services at the border. 🔑 What’s Changing? Applications must be submitted through IRCC. Permits at the border will only be issued in exceptional cases (e.g., U.S. citizens or certain visa-exempt countries under bilateral agreements). 🌟 Benefits of the Changes: Reduced workload for border officers 🛃 Less congestion at border crossings 🚦 Greater fairness for all applicants ⚖️ 📌 Interesting Facts: From April 2023 to March 2024, over 69,300 flagpoling requests were processed, mainly in the Pacific Region, Southern Ontario, and Quebec. #Canada #Immigration #News #Work #Study #Канада #Імміграція #Новини #Робота #Навчання #bosakimmigration #CBSA, #Canada_border_services, #work_permits, #study_permits, #international_students, #temporary_residents, #flagpoling, #IRCC
-
Після отримання нового WP потрібно новий сін номер ?
-
У нас немає свідоцтва про шлюб,він мій common law partner
-
Краще зробіть його акаунт. Це не займає багато часу.
-
Ні.Зрозумійте,що він від вас не залежить. Ви просто в коментарях вкажіть Україна 2022 і все. Коли питають чи одружений то там пишіть свої дані,та також відправте свідоцтво про шлюб і обох ворк перміт
-
Та сам за себе ніби…,але ми з мого акаунта робимо,я ще ніде не писала його імʼя,дойшли тільки сюди і ступор…Залежить таки він від мене чи ні…
-
Мені поясняли що не треба,так як і для дитини,головне щоб аплікації були різні…
-
Ні,ставте ні.Він не ваш син. Ви не спонсор для нього.
-
Так. Там де будете відправляти фото,паспорт і там відправляйте докази. Але все обов'язково підписуйте
-
Це десь у кінці буде?Чи де ті докази треба додати?Тоді виходить що треба таки ТАК ставити?
-
Я знаю що для кожної людини потрібно окремий. Що-до спільного акаунта,я не можу нічого сказати. Я не знаю
-
Тобто Employer declaration роботодавець має заповнити і підписати сам, тут зрозуміло. А як з приводу Authorisation form, що це таке і як його з'їсти? Там на скільки я зрозумів має бути або job offer or contract? І ще reference letter це ж на скільки я поняв рекомендаційний лист від колишнього роботодавця чи що воно таке?
-
А почему не дали ворк пермит? Не ставили отметку, что хотят работать? Когда одобрили визу. Если до 4 февраля 2024, то скорее всего при подаче онлайн в ворк пермите откажут. Сейчас уже нельзя изнутри Канады менять статус с туристического на рабочий.
-
Величезне спасибі 😊
12 Jan 2024, 17:45
368371/425931
about a minute ago